LASTİK İŞ yılbaşı

GENÇLER BİLGİLERİYLE YARIŞTI

EĞİTİM 03.03.2022 - 10:44, Güncelleme: 03.03.2022 - 10:44
 

GENÇLER BİLGİLERİYLE YARIŞTI

Öğrencilerin bilgi ve kültür seviyelerini artırmak maksadıyla bilgi yarışması düzenlendi.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Şube Müdürlüğüne bağlı Beyaz Kalpler Eğitim ve Gelişim Merkezinde eğitim gören öğrenciler bilgi yarışmasında kıyasıya mücadele etti. 3’er kişiden 6 takımın karşılaştığı yarışmada Halide Edip Adıvar takımı ipi göğüsleyerek 1. oldu. Eşitlik sonucunda ise 2.’liği Ziya Gökalp takımı kazandı.    TÜM GENÇLERE KİTAP HEDİYE EDİLDİ Gençlerin kıyasıya mücadele ettiği bilgi yarışmasında sağlık, spor, genel tarih, edebiyat ve din bilgisi başlıklarında toplamda 30 soru soruldu. 20 sorunun ardından puanları eşit kalan son iki takıma ise 10 soru daha soruldu. Bilgi yarışmasına katılan tüm öğrencilere günü anısına kitap hediye edildi.   BİRİNCİYE TABLET HEDİYE EDİLDİ Bilgi yarışmasında ter döken gençler, jüri üyeleri karşısında sorulara yazılı olarak cevap verdi. Jüri üyelerinin değerlendirmesi sonucu birinci olan Halide Edip Adıvar takımına ise tablet hediye edildi. Bilgi paylaşımının yaygınlaştırılması, öğrencilerin teşvik edilmesi, öğrencilere yarışma kültürünün kazandırılması ve öğrencilerin sınavlara hazırlanmasına yardımcı olmak amacıyla bilgi yarışması düzenlediklerini aktaran yetkililer, ‘’Bu tür bilgi yarışmalarının devamının geleceğini belirterek, yarışmaya renk katan tüm gençleri, öğretmenlerimizi kutluyoruz’ denildi. Bilgi yarışması toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.  
Öğrencilerin bilgi ve kültür seviyelerini artırmak maksadıyla bilgi yarışması düzenlendi.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Şube Müdürlüğüne bağlı Beyaz Kalpler Eğitim ve Gelişim Merkezinde eğitim gören öğrenciler bilgi yarışmasında kıyasıya mücadele etti. 3’er kişiden 6 takımın karşılaştığı yarışmada Halide Edip Adıvar takımı ipi göğüsleyerek 1. oldu. Eşitlik sonucunda ise 2.’liği Ziya Gökalp takımı kazandı. 

 

TÜM GENÇLERE KİTAP HEDİYE EDİLDİ

Gençlerin kıyasıya mücadele ettiği bilgi yarışmasında sağlık, spor, genel tarih, edebiyat ve din bilgisi başlıklarında toplamda 30 soru soruldu. 20 sorunun ardından puanları eşit kalan son iki takıma ise 10 soru daha soruldu. Bilgi yarışmasına katılan tüm öğrencilere günü anısına kitap hediye edildi.

 

BİRİNCİYE TABLET HEDİYE EDİLDİ

Bilgi yarışmasında ter döken gençler, jüri üyeleri karşısında sorulara yazılı olarak cevap verdi. Jüri üyelerinin değerlendirmesi sonucu birinci olan Halide Edip Adıvar takımına ise tablet hediye edildi. Bilgi paylaşımının yaygınlaştırılması, öğrencilerin teşvik edilmesi, öğrencilere yarışma kültürünün kazandırılması ve öğrencilerin sınavlara hazırlanmasına yardımcı olmak amacıyla bilgi yarışması düzenlediklerini aktaran yetkililer, ‘’Bu tür bilgi yarışmalarının devamının geleceğini belirterek, yarışmaya renk katan tüm gençleri, öğretmenlerimizi kutluyoruz’ denildi. Bilgi yarışması toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaeliyenihaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.