GÖLCÜK BELEDİYESİ HAYATI KOLAYLAŞTIRAN DOKUNUŞLAR YAPMAYA DEVAM EDİYOR

GÖLCÜK 14.10.2021 - 18:09, Güncelleme: 14.10.2021 - 18:09
 

GÖLCÜK BELEDİYESİ HAYATI KOLAYLAŞTIRAN DOKUNUŞLAR YAPMAYA DEVAM EDİYOR

Gölcük Belediyesi, vatandaşların talebi olan dere üzeri yaya köprüsü çalışmasını tamamladı.

Gölcük Belediyesi Makina Bakım ve İkmal Müdürlüğü, Kavaklı Mahallesi, Dereyolu 99.Sokak'ta, dere üzerinden karşıdan karşıya geçişi kolaylaştıracak olan yaya köprüsünü kendi imkanlarıyla imal etti. Akabinde de yaya köprüsünün, montajı ve boyasını tamamlayarak vatandaşların kullanımına açtı. Artık karşıdan karşıya geçerken daha az yürüyecek olan vatandaşlar yapılan çalışma için Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer ve emeği geçen herkese teşekkürlerini ilettiler.    GÖLCÜK BELEDİYESİ KENDİ İMKANLARIYLA KÖPRÜYÜ İMAL ETTİ   Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer yaptığı açıklamada: “Hemşehrilerimizin hayatı kolaylaştıran dokunuşlar yapmaya devam ediyoruz. Hemşehrimizin talebi olan dere üzeri yaya köprüsünü tamamladık. Kavaklı Mahallesi, Dereyolu 99.Sokak'ta, dere üzerinden karşıdan karşıya geçişi kolaylaştıracak olan yaya köprüsünü, Makina Bakım ve İkmal Müdürlüğü bünyesinde kendi imkanlarımızla imal ettik. Yaya köprüsü, montajının da tamamlanmasıyla hemşehrilerimizin kullanımına açıldı. Hayırlı, uğurlu olsun” dedi.
Gölcük Belediyesi, vatandaşların talebi olan dere üzeri yaya köprüsü çalışmasını tamamladı.

Gölcük Belediyesi Makina Bakım ve İkmal Müdürlüğü, Kavaklı Mahallesi, Dereyolu 99.Sokak'ta, dere üzerinden karşıdan karşıya geçişi kolaylaştıracak olan yaya köprüsünü kendi imkanlarıyla imal etti. Akabinde de yaya köprüsünün, montajı ve boyasını tamamlayarak vatandaşların kullanımına açtı. Artık karşıdan karşıya geçerken daha az yürüyecek olan vatandaşlar yapılan çalışma için Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer ve emeği geçen herkese teşekkürlerini ilettiler. 

 

GÖLCÜK BELEDİYESİ KENDİ İMKANLARIYLA KÖPRÜYÜ İMAL ETTİ

 

Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer yaptığı açıklamada: “Hemşehrilerimizin hayatı kolaylaştıran dokunuşlar yapmaya devam ediyoruz. Hemşehrimizin talebi olan dere üzeri yaya köprüsünü tamamladık. Kavaklı Mahallesi, Dereyolu 99.Sokak'ta, dere üzerinden karşıdan karşıya geçişi kolaylaştıracak olan yaya köprüsünü, Makina Bakım ve İkmal Müdürlüğü bünyesinde kendi imkanlarımızla imal ettik. Yaya köprüsü, montajının da tamamlanmasıyla hemşehrilerimizin kullanımına açıldı. Hayırlı, uğurlu olsun” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaeliyenihaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.