GÖLCÜK BELEDİYESİ İLE HAYALLERİNE KAVUŞTULAR

GÖLCÜK 17.06.2022 - 16:56, Güncelleme: 17.06.2022 - 16:56
 

GÖLCÜK BELEDİYESİ İLE HAYALLERİNE KAVUŞTULAR

Gölcük Belediyesi’nin 28. Dönem Polis Meslek Eğitim Merkezi Sınavı (POMEM) için ücretsiz olarak sunduğu hazırlık kursuna katılan gençlerden 8’i polis olma sevinci yaşadı.

Gölcük Belediyesi Spor Birimi tarafından açılan ücretsiz kurslar, polis olma hayali kuran gençleri hedeflerine ulaştırmaya devam ediyor. Son olarak 28. Dönem Polis Meslek Eğitim Merkezi Sınavı (POMEM) için açılan ücretsiz hazırlık kursuna katılan 25 gençten 8’i polis olmaya hak kazandı. Sınav sonucunu öğrenerek büyük mutluluk yaşayan gençler, sevinçlerini Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım’la paylaştılar.   GENÇLERE MESLEK HAYATLARINDA BAŞARILAR DİLEDİ Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, POMEM sınavını kazanan gençler ve Gölcük Belediyesi Spor Birimi kurs eğitmenlerini makamında konuk etti. Gençlerin hedeflerine ulaşmalarına katkı sunmanın mutluluk verici olduğunu söyleyen Başkan Sezer, “Gençlerimize hayırlı olsun dileklerimi iletiyor, meslek hayatlarında üstün başarılar, hayat boyu da mutluluk ve esenlikler diliyorum. Gençlerimizin bu önemli sınavı kazanmalarında büyük emekleri olan Spor Müdürü Murat Aydoğdu ve spor birimimizi tebrik ediyorum” dedi.   20 GENÇ POLİS OLMAYA HAK KAZANDI 28.Dönem Ücretsiz Polis Meslek Eğitim Merkezi Fiziki Yeterlilik Sınavı’nı kazanan; Züleyha Çobanoğlu, Sane Özer, Barış Cebir, Nisa Türkyılmaz, Nursu Tokgöz, Ozan Subaşı, Ramazan Apak ve Resul Kızmaz, polis olma sevinci yaşadılar.  
Gölcük Belediyesi’nin 28. Dönem Polis Meslek Eğitim Merkezi Sınavı (POMEM) için ücretsiz olarak sunduğu hazırlık kursuna katılan gençlerden 8’i polis olma sevinci yaşadı.

Gölcük Belediyesi Spor Birimi tarafından açılan ücretsiz kurslar, polis olma hayali kuran gençleri hedeflerine ulaştırmaya devam ediyor. Son olarak 28. Dönem Polis Meslek Eğitim Merkezi Sınavı (POMEM) için açılan ücretsiz hazırlık kursuna katılan 25 gençten 8’i polis olmaya hak kazandı. Sınav sonucunu öğrenerek büyük mutluluk yaşayan gençler, sevinçlerini Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım’la paylaştılar.

 

GENÇLERE MESLEK HAYATLARINDA BAŞARILAR DİLEDİ

Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, POMEM sınavını kazanan gençler ve Gölcük Belediyesi Spor Birimi kurs eğitmenlerini makamında konuk etti. Gençlerin hedeflerine ulaşmalarına katkı sunmanın mutluluk verici olduğunu söyleyen Başkan Sezer, “Gençlerimize hayırlı olsun dileklerimi iletiyor, meslek hayatlarında üstün başarılar, hayat boyu da mutluluk ve esenlikler diliyorum. Gençlerimizin bu önemli sınavı kazanmalarında büyük emekleri olan Spor Müdürü Murat Aydoğdu ve spor birimimizi tebrik ediyorum” dedi.

 

20 GENÇ POLİS OLMAYA HAK KAZANDI

28.Dönem Ücretsiz Polis Meslek Eğitim Merkezi Fiziki Yeterlilik Sınavı’nı kazanan; Züleyha Çobanoğlu, Sane Özer, Barış Cebir, Nisa Türkyılmaz, Nursu Tokgöz, Ozan Subaşı, Ramazan Apak ve Resul Kızmaz, polis olma sevinci yaşadılar.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaeliyenihaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.