LASTİK İŞ yılbaşı
kbb bayram

GÖLCÜK DEVA DA ŞOK İSTİFA !

GÖLCÜK 26.08.2021 - 10:44, Güncelleme: 26.08.2021 - 10:44
 

GÖLCÜK DEVA DA ŞOK İSTİFA !

Deva PArtisi kurucu ilçe başkanı Sedat Yücel görevinden istifa etti. Yücel istifasına gerekçe olarak sağlık sorunlarını gösterdi.

Yücel yaptığı açıklamada şöyle dedi "Değerli Dostlarım: Yaklaşık bir yılsüre ile yürüttüğüm Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Gölcük İlçe Başkanlığı görevimden son dönemde yaşadığım sağlık sorunlarım nedeniyle istifa etmiş bulunuyorum. Bu süre zarfında bana destek olan Gölcük halkına, birlikte başladığımız yönetim kurullarında görev alan ve emeklerini hiç esirgemeyen kıymetli yol arkadaşlarıma, Kocaeli İl Başkanımız Sayın Adem KOÇ ve İl Yönetim Kurulu Üyelerine, MKYK üyesi Sayın Ali Ufuk YAŞAR Beyefendiye en samimi teşekkürlerimi, selam ve saygılarımı sunuyorum. Yeni görev alacak arkadaşlarıma da başarılar diliyorum.Hakkınızı helal edin.  
Deva PArtisi kurucu ilçe başkanı Sedat Yücel görevinden istifa etti. Yücel istifasına gerekçe olarak sağlık sorunlarını gösterdi.

Yücel yaptığı açıklamada şöyle dedi

"Değerli Dostlarım:
Yaklaşık bir yılsüre ile yürüttüğüm Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Gölcük İlçe Başkanlığı görevimden son dönemde yaşadığım sağlık sorunlarım nedeniyle istifa etmiş bulunuyorum.
Bu süre zarfında bana destek olan Gölcük halkına, birlikte başladığımız yönetim kurullarında görev alan ve emeklerini hiç esirgemeyen kıymetli yol arkadaşlarıma, Kocaeli İl Başkanımız Sayın Adem KOÇ ve İl Yönetim Kurulu Üyelerine, MKYK üyesi Sayın Ali Ufuk YAŞAR Beyefendiye en samimi teşekkürlerimi, selam ve saygılarımı sunuyorum. Yeni görev alacak arkadaşlarıma da başarılar diliyorum.Hakkınızı helal edin.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaeliyenihaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.