GÖLCÜK İÇİN GECE GÜNDÜZ ÇALIŞMAYA DEVAM

GÖLCÜK 09.08.2021 - 11:05, Güncelleme: 09.08.2021 - 11:05
 

GÖLCÜK İÇİN GECE GÜNDÜZ ÇALIŞMAYA DEVAM

Gölcük Belediyesi Fen İşlerine bağlı ekipler, asfalt serimi ve parke yapımı işlerinde yaz başından bu yana yoğun tempoda, gece gündüz demeden çalışıyorlar.

Gölcük’ün işlet ve önemli caddeleri olan, 1 Mart ve Şehitler Caddeleri’nde asfalt serimi çalışmasına devam eden Gölcük Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, 2400 metre uzunluğundaki işi, hızlı bir şekilde yapmak için gece gündüz çalışıyorlar. 1 Mart Caddesi’nin asfalt serimi büyük orada tamamlandı. Şehitler Caddesi’nin de tramer kazısını yapan ekipler, asfalt serimine başlayacaklar. Çalışmanın kısa sürede tamamlanması planlanıyor.   KONGRE SARAYININ ÖNÜ DE YAPILDI   Ayrıca; Kavaklı Sahil Yolu Genişletme Projesi'nin tamamlanması sonrasında, yağmur suyu kanal düzenlemesi yapılan Kongre Sarayı önündeki yolun da asfaltı Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından tamamlandı.   ASFALT ÇALIŞMALARI DEVAM EDECEK   Gölcük genelindeki birçok noktada altyapı ve üstyapı çalışmaları da devam ediyor. Yaz boyunca da plan dahilinde işlek caddelerde ve ara sokaklarda çalışmalar sürecek.
Gölcük Belediyesi Fen İşlerine bağlı ekipler, asfalt serimi ve parke yapımı işlerinde yaz başından bu yana yoğun tempoda, gece gündüz demeden çalışıyorlar.

Gölcük’ün işlet ve önemli caddeleri olan, 1 Mart ve Şehitler Caddeleri’nde asfalt serimi çalışmasına devam eden Gölcük Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, 2400 metre uzunluğundaki işi, hızlı bir şekilde yapmak için gece gündüz çalışıyorlar. 1 Mart Caddesi’nin asfalt serimi büyük orada tamamlandı. Şehitler Caddesi’nin de tramer kazısını yapan ekipler, asfalt serimine başlayacaklar. Çalışmanın kısa sürede tamamlanması planlanıyor.

 

KONGRE SARAYININ ÖNÜ DE YAPILDI

 

Ayrıca; Kavaklı Sahil Yolu Genişletme Projesi'nin tamamlanması sonrasında, yağmur suyu kanal düzenlemesi yapılan Kongre Sarayı önündeki yolun da asfaltı Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından tamamlandı.

 

ASFALT ÇALIŞMALARI DEVAM EDECEK

 

Gölcük genelindeki birçok noktada altyapı ve üstyapı çalışmaları da devam ediyor. Yaz boyunca da plan dahilinde işlek caddelerde ve ara sokaklarda çalışmalar sürecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaeliyenihaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.