GÖLCÜK KENT BAYRAMLAŞMASI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

GÖLCÜK 10.07.2022 - 19:45, Güncelleme: 10.07.2022 - 19:45
 

GÖLCÜK KENT BAYRAMLAŞMASI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Gölcük’te 7’den 70’e herkes Kurban Bayramı’nın ikinci gününde, kent bayramlaşmasında kucaklaştı.

Gölcük’te her dini bayramda yapılan ve geleneksel hale gelen Kent Bayramlaşması, Gölcük Belediyesi Kongre Sarayı’nda gerçekleştirildi. Kurban Bayramının ikinci günü bayramlaşma törenine; Gölcük Kaymakamı Cengiz Karabulut, Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, Gölcük Ana Üs ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Aziz Bakıoğlu, siyasi parti ilçe başkanları ve yönetimleri, sivil toplum kuruluşlarının başkan ve yöneticileri, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı.   “BİRLİK VE BERABERLİK İÇİNDE NİCE BAYRAMLARA” Bayramlaşma töreninde 7’den 70’e herkesin bayramını tek tek kutlayan Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, “Birlik ve beraberlik içinde nice bayramlara ulaşmayı Cenab-ı Allah'tan niyaz ederim” dedi.   “ŞEHİTLERİMİZİN EMANETLERİ VE GAZİLERİMİZ BAŞ TACIMIZ”   Kurban Bayramı’nda Gölcük’teki şehit aileleri ve gaziler de yalnız bırakılmadı. Gölcük Kaymakamı Cengiz Karabulut, Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer ve Gölcük Ana Üs ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Aziz Bakıoğlu; şehit Erdal Gözübüyük'ün ailesi, gazi Mehmet Oğur ve gazi Emre Sönmez'i evlerinde ziyaret ederek bayramlaştılar.
Gölcük’te 7’den 70’e herkes Kurban Bayramı’nın ikinci gününde, kent bayramlaşmasında kucaklaştı.

Gölcük’te her dini bayramda yapılan ve geleneksel hale gelen Kent Bayramlaşması, Gölcük Belediyesi Kongre Sarayı’nda gerçekleştirildi. Kurban Bayramının ikinci günü bayramlaşma törenine; Gölcük Kaymakamı Cengiz Karabulut, Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, Gölcük Ana Üs ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Aziz Bakıoğlu, siyasi parti ilçe başkanları ve yönetimleri, sivil toplum kuruluşlarının başkan ve yöneticileri, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı.

 

“BİRLİK VE BERABERLİK İÇİNDE NİCE BAYRAMLARA”

Bayramlaşma töreninde 7’den 70’e herkesin bayramını tek tek kutlayan Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, “Birlik ve beraberlik içinde nice bayramlara ulaşmayı Cenab-ı Allah'tan niyaz ederim” dedi.

 

“ŞEHİTLERİMİZİN EMANETLERİ VE GAZİLERİMİZ BAŞ TACIMIZ”

 

Kurban Bayramı’nda Gölcük’teki şehit aileleri ve gaziler de yalnız bırakılmadı. Gölcük Kaymakamı Cengiz Karabulut, Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer ve Gölcük Ana Üs ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Aziz Bakıoğlu; şehit Erdal Gözübüyük'ün ailesi, gazi Mehmet Oğur ve gazi Emre Sönmez'i evlerinde ziyaret ederek bayramlaştılar.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaeliyenihaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.