LASTİK İŞ yılbaşı
kbb bayram

GÖLCÜK OTİZM DERNEĞİ TANITIMI YAPILDI

YAŞAM 06.10.2022 - 09:34, Güncelleme: 06.10.2022 - 09:34
 

GÖLCÜK OTİZM DERNEĞİ TANITIMI YAPILDI

Kısa süre önce Gölcük'te kurulan Otizm Derneğinin "Asla yalnız değilsin" sloganıyla Gölcük Kervansaray Kültür Merkezinde tanıtımı yapıldı.

Kısa süre önce Gölcük'te kurulan Otizm Derneğinin "Asla yalnız değilsin" sloganıyla Gölcük Kervansaray Kültür Merkezinde tanıtımı yapıldı. Gölcük Otizm Derneği tanıtımına Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, Gölcük Milli Eğitim Müdürü Caferi Tayyar Mert, Gölcük ilçe Sağlık Müdürü Yusuf Çolular, Gölcük AKP ilçe Başkanı Çetin Seymen, Gölcük MHP ilçe Başkanı Derya Çavdar,  Gölcük Kent Konseyi ve Kocaeli Yerel Kültür Platformu Başkanı Metin Şentürk,+ 1Farkla Gölcük Down Sendromlular Dernek Başkanı Belgin Abanoz, Gölcük Engelliler Dernek Başkanı Hasan Bat, Gölcük Otizm Derneği Başkanı Kerim Özdemir  ve Dernek yöneticleri ile vatandaşlar katılım sağladı. Tanıtımda konuşan Gölcük Otizm Dernek Başkanı Kerim Özdemir  ile Psikolog Nilüfer Sacak, Profesyonel uzman koç sağlıkyöneticisi Göknil Kongurtay, Gölcük Otizm Dernek Başkan Yardımcısı Tülay Şentürk  günün anlam ve önemini anlatan konuşmalar yaptılar. OTİZMLİ ÇOCUKLARIMIZ ASLA YALNIZ DEĞİLDİR Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer " “Asla Yalnız Değilsin” sloganı ile yakın zamanda kurulan Gölcük Otizm Derneği tanıtım programına katıldım. Gölcük Otizm Derneği Başkanı Sayın Kerim Özdemir’e ve dernek üyelerine çalışmalarında üstün başarılar diliyorum. Otistik çocuklarımız için; Değirmendere Topçular Mahallesi Sezai Karakoç Caddesi’ndeki prefabrik binanın eğitim için yetersiz olması nedeniyle, Çiftlik Mahallesi’nde bulunan ve mülkiyeti Gölcük Belediyesi’ne ait binanın tadilatını tamamlamamızdan sonra, 2 yıldan bu yana öğrencilerimizin burada huzurlu bir ortamda eğitimlerine devam etmelerini sağladık. Son olarak da; Gölcük Belediye Meclisi’nde oybirliğiyle aldığımız kararla, Maliye Hazinesine devrettiğimiz ve Milli Eğitim Bakanlığı’na tahsis edilen Değirmendere Gaipler Mezarlığı yakınındaki 4 dönüm arsada Gölcük Özel Eğitim Uygulama Okulu inşaatına başlandı. Çocuklarımızın geleceği için; Gölcük Otizm Derneğimiz ile diyalog halinde çalışmalarımızı sürdürmeye devam edeceğiz. #EngelsizGölcük #EğitimeDeğer Gölcük Otizm Derneği başkanı ve yönetimi Gölcük Otizm Derneği Başkanı Kerim Özdemir, Başkan Yardımcısı Tülay Şentürk, Yönetim kurulu üyesi Dilek Özdemir Yönetim Kurulu üyesi Ayşegül Posluk
Kısa süre önce Gölcük'te kurulan Otizm Derneğinin "Asla yalnız değilsin" sloganıyla Gölcük Kervansaray Kültür Merkezinde tanıtımı yapıldı.

Kısa süre önce Gölcük'te kurulan Otizm Derneğinin "Asla yalnız değilsin" sloganıyla Gölcük Kervansaray Kültür Merkezinde tanıtımı yapıldı.

Gölcük Otizm Derneği tanıtımına Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, Gölcük Milli Eğitim Müdürü Caferi Tayyar Mert, Gölcük ilçe Sağlık Müdürü Yusuf Çolular, Gölcük AKP ilçe Başkanı Çetin Seymen, Gölcük MHP ilçe Başkanı Derya Çavdar,  Gölcük Kent Konseyi ve Kocaeli Yerel Kültür Platformu Başkanı Metin Şentürk,+ 1Farkla Gölcük Down Sendromlular Dernek Başkanı Belgin Abanoz, Gölcük Engelliler Dernek Başkanı Hasan Bat, Gölcük Otizm Derneği Başkanı Kerim Özdemir  ve Dernek yöneticleri ile vatandaşlar katılım sağladı.

Tanıtımda konuşan Gölcük Otizm Dernek Başkanı Kerim Özdemir  ile Psikolo g Nilüfer Sacak, Profesyonel uzman koç sağlıkyöneticisi Göknil Kongurtay, Gölcük Otizm Dernek Başkan Yardımcısı Tülay Şentürk  günün anlam ve önemini anlatan konuşmalar yaptılar.
OTİZMLİ ÇOCUKLARIMIZ ASLA YALNIZ DEĞİLDİR
Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer " “Asla Yalnız Değilsin” sloganı ile yakın zamanda kurulan Gölcük Otizm Derneği tanıtım programına katıldım. Gölcük Otizm Derneği Başkanı Sayın Kerim Özdemir’e ve dernek üyelerine çalışmalarında üstün başarılar diliyorum. Otistik çocuklarımız için; Değirmendere Topçular Mahallesi Sezai Karakoç Caddesi’ndeki prefabrik binanın eğitim için yetersiz olması nedeniyle, Çiftlik Mahallesi’nde bulunan ve mülkiyeti Gölcük Belediyesi’ne ait binanın tadilatını tamamlamamızdan sonra, 2 yıldan bu yana öğrencilerimizin burada huzurlu bir ortamda eğitimlerine devam etmelerini sağladık. Son olarak da; Gölcük Belediye Meclisi’nde oybirliğiyle aldığımız kararla, Maliye Hazinesine devrettiğimiz ve Milli Eğitim Bakanlığı’na tahsis edilen Değirmendere Gaipler Mezarlığı yakınındaki 4 dönüm arsada Gölcük Özel Eğitim Uygulama Okulu inşaatına başlandı.
Çocuklarımızın geleceği için; Gölcük Otizm Derneğimiz ile diyalo g halinde çalışmalarımızı sürdürmeye devam edeceğiz.
#EngelsizGölcük
#EğitimeDeğer

Gölcük Otizm Derneği başkanı ve yönetimi
Gölcük Otizm Derneği Başkanı Kerim Özdemir,

Başkan Yardımcısı Tülay Şentürk,

Yönetim kurulu üyesi Dilek Özdemir

Yönetim Kurulu üyesi Ayşegül Posluk

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaeliyenihaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.