GÖLCÜK'TE CAN DOSTLARININ YENİ YUVASI TAMAMLANIYOR

GÖLCÜK 05.10.2022 - 10:05, Güncelleme: 05.10.2022 - 10:13
 

GÖLCÜK'TE CAN DOSTLARININ YENİ YUVASI TAMAMLANIYOR

Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, 4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü kapsamında yapımı devam eden Gölcük Belediyesi Sokak Hayvanları Rehabilitasyon Merkezi ve Kocaeli Can Dostları Derneği’nin kermesini ziyaret etti.

Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer; Gölcük Belediyesi Sokak Hayvanları Rehabilitasyon Merkezi’nde bitme aşamasına gelen çalışmaları yerinde inceleyerek, Kocaeli Can Dostları Derneği tarafından düzenlenen kermese katıldı. 4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü kapsamında etkinliklere katılan Başkan Sezer’e AK Parti İlçe Başkanı Çetin Seymen ve MHP İlçe Başkanı Derya Çavdar eşlik etti. Başkan Sezer, ilçe başkanları ve beraberindekilere, Sokak Hayvanları Rehabilitasyon Merkezi hakkında bilgiler verdi. SOKAK HAYVANLARI İÇİN HER ŞEY DÜŞÜNÜLDÜ Yakın zamanda faaliyete başlayacak Gölcük Belediyesi Sokak Hayvanları Rehabilitasyon Merkezi’nde;  sokak hayvanları için klinik binası, kedi ve köpekler için sahiplendirme ve tedavi alanları, kafeterya, oturma alanları, çocuk oyun parkı, otopark, yapay gölet ve yeşil alanlar yer alacak. TEDAVİ EDİLEN CANLAR SAHİPLENDİRİLECEK Hastalanan, yaralanan sokak hayvanlarının tedavisi ve kısırlaştırma işlemleri yapılacak. Saldırganlık gösteren sokak hayvanlarının da rehabilite edileceği merkezde kedi ve köpek sahiplenmek isteyenlere yardımcı olunacak.
Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, 4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü kapsamında yapımı devam eden Gölcük Belediyesi Sokak Hayvanları Rehabilitasyon Merkezi ve Kocaeli Can Dostları Derneği’nin kermesini ziyaret etti.

Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer; Gölcük Belediyesi Sokak Hayvanları Rehabilitasyon Merkezi’nde bitme aşamasına gelen çalışmaları yerinde inceleyerek, Kocaeli Can Dostları Derneği tarafından düzenlenen kermese katıldı. 4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü kapsamında etkinliklere katılan Başkan Sezer’e AK Parti İlçe Başkanı Çetin Seymen ve MHP İlçe Başkanı Derya Çavdar eşlik etti. Başkan Sezer, ilçe başkanları ve beraberindekilere, Sokak Hayvanları Rehabilitasyon Merkezi hakkında bilgiler verdi.

SOKAK HAYVANLARI İÇİN HER ŞEY DÜŞÜNÜLDÜ

Yakın zamanda faaliyete başlayacak Gölcük Belediyesi Sokak Hayvanları Rehabilitasyon Merkezi’nde;  sokak hayvanları için klinik binası, kedi ve köpekler için sahiplendirme ve tedavi alanları, kafeterya, oturma alanları, çocuk oyun parkı, otopark, yapay gölet ve yeşil alanlar yer alacak.

TEDAVİ EDİLEN CANLAR SAHİPLENDİRİLECEK

Hastalanan, yaralanan sokak hayvanlarının tedavisi ve kısırlaştırma işlemleri yapılacak. Saldırganlık gösteren sokak hayvanlarının da rehabilite edileceği merkezde kedi ve köpek sahiplenmek isteyenlere yardımcı olunacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaeliyenihaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.