LASTİK İŞ yılbaşı

GÖLCÜK’TE ÇEVRECİ ÇOCUKLAR BÜYÜKLERİNE ÖRNEK OLDULAR

GÖLCÜK 08.06.2022 - 14:54, Güncelleme: 08.06.2022 - 14:54
 

GÖLCÜK’TE ÇEVRECİ ÇOCUKLAR BÜYÜKLERİNE ÖRNEK OLDULAR

Gölcük’te Dünya Çevre Günü etkinlikleri kapsamında bir araya gelen gönüllü öğrenciler, sahildeki atıkları toplayarak büyüklerine örnek oldular.

Gölcük’te 5 Haziran Çevre Günü kapsamında bir dizi etkinlik düzenlendi. Gölcük Belediyesi ve Gölcük Belediyesi katkılarıyla ve Marmara Belediyeler Birliği öncülüğünde düzenlenen etkinliklerde; gönüllü öğrenciler, büyüklerine örnek oldular. “Marmara Hepimizin” sloganı ile düzenlenen atık toplama etkinliğine; Gölcük Kaymakamı Cengiz Karabulut, Gölcük Belediye Başkan Yardımcısı Şevket Kaba, İlçe Milli Eğitim Müdürü Caferi Tayyar Mert, öğretmenler ve öğrenciler katıldı. Etkinlikte; öğrenciler katılımcılarla birlikte ilçe sahilindeki atıkları tek tek toplayarak farkındalık oluşturdular.   ÇEVRECİ ÖĞRENCİLER ÖDÜLLENDİRİLDİ Etkinlikler kapsamında Halıdere İlkokulu’nda 5 Haziran Çevre Günü programı düzenlendi. Öğrencilerin sergilediği şiir dinletisi, drama, ritim ve halk oyunları gösterilerinin ardından, “Çevre” temalı resim, şiir ve kompozisyon yarışmalarında dereceye giren öğrenciler plaketle ödüllendirildi.  
Gölcük’te Dünya Çevre Günü etkinlikleri kapsamında bir araya gelen gönüllü öğrenciler, sahildeki atıkları toplayarak büyüklerine örnek oldular.

Gölcük’te 5 Haziran Çevre Günü kapsamında bir dizi etkinlik düzenlendi. Gölcük Belediyesi ve Gölcük Belediyesi katkılarıyla ve Marmara Belediyeler Birliği öncülüğünde düzenlenen etkinliklerde; gönüllü öğrenciler, büyüklerine örnek oldular. “Marmara Hepimizin” sloganı ile düzenlenen atık toplama etkinliğine; Gölcük Kaymakamı Cengiz Karabulut, Gölcük Belediye Başkan Yardımcısı Şevket Kaba, İlçe Milli Eğitim Müdürü Caferi Tayyar Mert, öğretmenler ve öğrenciler katıldı. Etkinlikte; öğrenciler katılımcılarla birlikte ilçe sahilindeki atıkları tek tek toplayarak farkındalık oluşturdular.

 

ÇEVRECİ ÖĞRENCİLER ÖDÜLLENDİRİLDİ

Etkinlikler kapsamında Halıdere İlkokulu’nda 5 Haziran Çevre Günü programı düzenlendi. Öğrencilerin sergilediği şiir dinletisi, drama, ritim ve halk oyunları gösterilerinin ardından, “Çevre” temalı resim, şiir ve kompozisyon yarışmalarında dereceye giren öğrenciler plaketle ödüllendirildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaeliyenihaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.