GÖLCÜK’TE OKUL BAHÇELERİ EĞİTİME VE ÖĞRETİME HAZIR

GÖLCÜK 24.08.2021 - 09:18, Güncelleme: 24.08.2021 - 09:18
 

GÖLCÜK’TE OKUL BAHÇELERİ EĞİTİME VE ÖĞRETİME HAZIR

Gölcük Belediyesi 6 Eylül’de başlayacak olan eğitim-öğretim sezonu öncesi öğrencilerin daha temiz bir ortamda eğitime başlaması için ilçedeki okullarda kapsamlı bir temizlik ve yıkama çalışması gerçekleştiriyor

Gölcük Belediyesi temiz bir ilçe için aralıksız çalışırken, 6 Eylül’de başlayacak olan eğitim – öğretim sezonu öncesi, öğrencileri de unutmadı. Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, öğrencilerin temiz bir ortamda okula başlaması için ilçedeki okullarda temizlik çalışması başlattı. YIKANMAYAN OKUL BAHÇESİ KALMAYACAK Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, 2021-2022 eğitim sezonu öncesi okullarda kapsamlı bir temizlik çalışması başlattıklarını ifade ederek, öğrencilerin temiz bir ortamda eğitime başlamasını hedeflediklerini dile getirdi. Başkan Sezer “Öğrencilerimizin yeni eğitim ve öğretim yılına temiz bir ortamda başlaması için okul bahçelerinde de temizlik çalışması gerçekleştiriyoruz. Temizlik çalışmaları ilçemiz genelindeki tüm okullarda gerçekleştiriliyor. Geleceğimiz çocuklarımız için eğitime olan desteğimiz sürecek”  dedi. Gölcük Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, okulların açılacağı 6 Eylül öncesi, temizlik çalışmalarını tamamlamayı hedefliyor.
Gölcük Belediyesi 6 Eylül’de başlayacak olan eğitim-öğretim sezonu öncesi öğrencilerin daha temiz bir ortamda eğitime başlaması için ilçedeki okullarda kapsamlı bir temizlik ve yıkama çalışması gerçekleştiriyor

Gölcük Belediyesi temiz bir ilçe için aralıksız çalışırken, 6 Eylül’de başlayacak olan eğitim – öğretim sezonu öncesi, öğrencileri de unutmadı. Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, öğrencilerin temiz bir ortamda okula başlaması için ilçedeki okullarda temizlik çalışması başlattı.

YIKANMAYAN OKUL BAHÇESİ KALMAYACAK

Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, 2021-2022 eğitim sezonu öncesi okullarda kapsamlı bir temizlik çalışması başlattıklarını ifade ederek, öğrencilerin temiz bir ortamda eğitime başlamasını hedeflediklerini dile getirdi. Başkan Sezer “Öğrencilerimizin yeni eğitim ve öğretim yılına temiz bir ortamda başlaması için okul bahçelerinde de temizlik çalışması gerçekleştiriyoruz. Temizlik çalışmaları ilçemiz genelindeki tüm okullarda gerçekleştiriliyor. Geleceğimiz çocuklarımız için eğitime olan desteğimiz sürecek”  dedi.

Gölcük Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, okulların açılacağı 6 Eylül öncesi, temizlik çalışmalarını tamamlamayı hedefliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaeliyenihaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.