LASTİK İŞ yılbaşı

GÖLCÜK'TE SU DEPOSU İNŞAATLARI DEVAM EDİYOR

GÖLCÜK 31.08.2021 - 16:08, Güncelleme: 31.08.2021 - 16:08
 

GÖLCÜK'TE SU DEPOSU İNŞAATLARI DEVAM EDİYOR

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İSU Genel Müdürlüğü, Gölcük’te sağlıklı içmesuyunun depolanması ve vatandaşların ihtiyaçlarının kesintilerde uzun süre karşılanması için 7 adet yeni su deposu imalatı yapılıyor

Kocaeli genelinde altyapı yatırımlarına tüm hızıyla devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İSU Genel Müdürlüğü, Gölcük’te su deposu imalatlarına devam ediyor. Küresel ısınma ve artan nüfus ile birlikte su kaynaklarının değeri ve korunmasının önemi her geçen gün daha çok artıyor. Bu kapsamda İSU Genel Müdürlüğü, ilçenin artan nüfusunu göz önünde bulundurarak yaptığı ihtiyaç planlamasıyla kullanım ömrünü dolduran depoların yerine daha büyük kapasiteli yenilerini inşa ediyor. HALIDERE VE ULAŞLI’DA BETONARME DEPOLAR Gölcük Halıdere Mahallesinde 2000 metreküp kapasiteli depo ile birlikte Ulaşlı’da 1000 metreküplük depo ve kırsal alanlarda 50 ile 100 metreküp arasında değişen depo imalatları yapılıyor. Ulaşlı’da 1000 metreküplük depo imalatında betonarme çalışmaları devam ediyor. Çalışma kapsamında 2800 metre uzunluğunda yeni içmesuyu hattı ve 820 metre uzunluğunda tahliye hattı imalatı gerçekleştiriliyor. İÇMESUYU HATLARI İMALATI YAPILIYOR Halıdere Mahallesinde 2000 metreküplük depo inşaatının içmesuyu hatlarının imalatı devam ediyor. Proje kapsamında 4 bin 250 metre yeni içmesuyu hattı imalatı gerçekleştiriliyor. Gölcük Ayvazpınar, Sofular, Hamidiye, Mesruriye ve Lütfiye kırsal mahallelerinde de 50 ile 100 metreküp kapasiteli prefabrik prekast depo imalatları yapılıyor. 3 BİN 400 METREKÜP SU DEPOLAMA Gölcük’te gerçekleştirilen yeni depo imalatları ile birlikte toplamda 3400 metreküplük su depolanacak ve çalışmalar kapsamında 8 bin 550 metre içmesuyu hattı ile birlikte 1750 metre tahliye hattı imalatı yapılmış olacak.
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İSU Genel Müdürlüğü, Gölcük’te sağlıklı içmesuyunun depolanması ve vatandaşların ihtiyaçlarının kesintilerde uzun süre karşılanması için 7 adet yeni su deposu imalatı yapılıyor

Kocaeli genelinde altyapı yatırımlarına tüm hızıyla devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İSU Genel Müdürlüğü, Gölcük’te su deposu imalatlarına devam ediyor. Küresel ısınma ve artan nüfus ile birlikte su kaynaklarının değeri ve korunmasının önemi her geçen gün daha çok artıyor. Bu kapsamda İSU Genel Müdürlüğü, ilçenin artan nüfusunu göz önünde bulundurarak yaptığı ihtiyaç planlamasıyla kullanım ömrünü dolduran depoların yerine daha büyük kapasiteli yenilerini inşa ediyor.

HALIDERE VE ULAŞLI’DA BETONARME DEPOLAR

Gölcük Halıdere Mahallesinde 2000 metreküp kapasiteli depo ile birlikte Ulaşlı’da 1000 metreküplük depo ve kırsal alanlarda 50 ile 100 metreküp arasında değişen depo imalatları yapılıyor. Ulaşlı’da 1000 metreküplük depo imalatında betonarme çalışmaları devam ediyor. Çalışma kapsamında 2800 metre uzunluğunda yeni içmesuyu hattı ve 820 metre uzunluğunda tahliye hattı imalatı gerçekleştiriliyor.

İÇMESUYU HATLARI İMALATI YAPILIYOR

Halıdere Mahallesinde 2000 metreküplük depo inşaatının içmesuyu hatlarının imalatı devam ediyor. Proje kapsamında 4 bin 250 metre yeni içmesuyu hattı imalatı gerçekleştiriliyor. Gölcük Ayvazpınar, Sofular, Hamidiye, Mesruriye ve Lütfiye kırsal mahallelerinde de 50 ile 100 metreküp kapasiteli prefabrik prekast depo imalatları yapılıyor.

3 BİN 400 METREKÜP SU DEPOLAMA

Gölcük’te gerçekleştirilen yeni depo imalatları ile birlikte toplamda 3400 metreküplük su depolanacak ve çalışmalar kapsamında 8 bin 550 metre içmesuyu hattı ile birlikte 1750 metre tahliye hattı imalatı yapılmış olacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaeliyenihaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.