LASTİK İŞ yılbaşı

GÜLÜMSE KAFE YOĞUN İLGİ GÖRÜYOR

İZMİT 20.09.2021 - 14:54, Güncelleme: 20.09.2021 - 14:54
 

GÜLÜMSE KAFE YOĞUN İLGİ GÖRÜYOR

Yahya Kaptan’da ferah ve nezih ortamda kaliteli hizmet veren ve vatandaşın vazgeçilmez adreslerinden biri olan Gülümse Kafe’nin sosyal medya hesabı da yoğun ilgi görüyor

Yahya Kaptan Mahallesi’nde bulunan ve ismine İzmitlilerin karar verdiği İzmit Belediyesinin ilk sosyal tesisi Gülümse Kafe, kaliteli ve güler yüzlü hizmet vermeye devam ediyor. Dünya mutfağının en özel örneklerinin yanı sıra, yerel lezzetleriyle ve mancarlı pidesiyle ön plana çıkan Gülümse Kafe aynı zamanda özel etkinliklere ve nikâh törenlerine de ev sahipliği yapıyor.    YOĞUN İLGİ GÖRÜYOR Halkın fikirlerini doğrultusunda nasıl değerlendirileceği belirlenen, açık ve kapalı mekanıyla yaz-kış hizmet veren Gülümse Kafe sosyal medyada da vatandaşın ilgisini görüyor. Vatandaşlar https://www.gulumsekafe.com/ internet adresinden veya https://www.facebook.com/gulumsekafe sosyal medya hesabından sabah saat 08.00 ile gece 12.00 arasında hizmet veren Gülümse Kafe’yi takip edebilirler. 
Yahya Kaptan’da ferah ve nezih ortamda kaliteli hizmet veren ve vatandaşın vazgeçilmez adreslerinden biri olan Gülümse Kafe’nin sosyal medya hesabı da yoğun ilgi görüyor

Yahya Kaptan Mahallesi’nde bulunan ve ismine İzmitlilerin karar verdiği İzmit Belediyesinin ilk sosyal tesisi Gülümse Kafe, kaliteli ve güler yüzlü hizmet vermeye devam ediyor. Dünya mutfağının en özel örneklerinin yanı sıra, yerel lezzetleriyle ve mancarlı pidesiyle ön plana çıkan Gülümse Kafe aynı zamanda özel etkinliklere ve nikâh törenlerine de ev sahipliği yapıyor. 

 

YOĞUN İLGİ GÖRÜYOR

Halkın fikirlerini doğrultusunda nasıl değerlendirileceği belirlenen, açık ve kapalı mekanıyla yaz-kış hizmet veren Gülümse Kafe sosyal medyada da vatandaşın ilgisini görüyor. Vatandaşlar https://www.gulumsekafe.com/ internet adresinden veya https://www.facebook.com/gulumsekafe sosyal medya hesabından sabah saat 08.00 ile gece 12.00 arasında hizmet veren Gülümse Kafe’yi takip edebilirler. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaeliyenihaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.