HÜRRİYET ''ORMANLARIMIZI BERABER YEŞERTECEĞİZ''

İZMİT 02.09.2021 - 09:34, Güncelleme: 02.09.2021 - 09:34
 

HÜRRİYET ''ORMANLARIMIZI BERABER YEŞERTECEĞİZ''

Geri dönüşüm çalışmaları ile kentte farkındalık yaratmaya devam eden doğa dostu İzmit Belediyesi, Exitcom Recycling Atık Firması ile işbirliği içerisinde İzmit’te toplanan elektronik atıkları orman yangınları ile sarsılan Milas’a fidan olarak kazandıracak

İzmit Belediyesi ilçe ve il sınırlarını aşarak, Türkiye’de yardıma ihtiyacı olan vatandaşlara yardım elini uzatmaya devam ediyor. Deprem, orman yangınları ve sel felaketlerinde bölgelere arama kurtarma, erzak ve malzeme desteği veren İzmit Belediyesi şimdi de orman yangınları sonrası ağaçları yanan yöre halkına el uzatıyor. Her yardım çağrısına büyük bir duyarlılıkla cevap veren İzmitliler, topladıkları elektronik atıklar ile orman yangınlarında zarar gören Milaslılara fidan desteği sağlayacak.    KADIN FESTİVALİ İLE BAŞLIYOR İzmit Belediyesi ve Exıtcom Recycling Atık Firması işbirliği ile 41 Burda AVM, Ncity AVM ve Arasta Park AVM’de atık toplama alanları kurulacak. Vatandaşlar ev ve iş yerlerinde kullanılmayan ve atıl durumda olan elektronik eşyaları toplama alanlarına ulaştırabilecek. Kentte geri dönüşüm farkındalığı yaratacak olan kampanya 3 Eylül Cuma günü 41 AVM’de gerçekleşecek olan İzmit Kadın Festivali ile başlayacak ve 3 Aralık Cuma gününe kadar devam edecek.   MEYVE VE ZEYTİN FİDANI İzmit Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğünce sahada biriken atıklar toplanarak gerekli izin ve lisansa sahip olan geri dönüşüm firmasına iletilecek. Geri dönüşüm işlemlerine tabi tutulan atıklardan elde edilecek gelirin tümü ile fidan bağışı yapılacak. Orman yangınları ile sarsılan Milas’ta birçok vatandaşın gelir kaynağı olan ve milli servet olarak gördüğümüz zeytin ağaçlarının yok olması sonucu fidan bağışları zeytin fidanı ve meyve fidanı olarak yapılarak yöre halkına destek sağlanacak.    HÜRRİYET, “ ORMANLARIMIZI BERABER YEŞERTECEĞİZ” İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, her yardım çağrısına hassasiyetle yaklaşan İzmitlilere seslenerek, “Bu zamana kadar nerede bir felaket olsa yardım elini uzatan İzmitliler biliyorum ki orman yangınlarından etkilenen, gelir kaynakları yok olan kardeşleri için yine desteklerini esirgemeyecekler. Evlerinde kullanmadıkları elektronik eşyaları toplama alanlarına getirerek, çocuklarımızın geleceğine yatırım yapacaklar. Kül olan ormanlarımızı, doğamızı, nefesimizi ve umudumuzu yine hep birlikte yeşerteceğiz” ifadelerini kullandı.
Geri dönüşüm çalışmaları ile kentte farkındalık yaratmaya devam eden doğa dostu İzmit Belediyesi, Exitcom Recycling Atık Firması ile işbirliği içerisinde İzmit’te toplanan elektronik atıkları orman yangınları ile sarsılan Milas’a fidan olarak kazandıracak

İzmit Belediyesi ilçe ve il sınırlarını aşarak, Türkiye’de yardıma ihtiyacı olan vatandaşlara yardım elini uzatmaya devam ediyor. Deprem, orman yangınları ve sel felaketlerinde bölgelere arama kurtarma, erzak ve malzeme desteği veren İzmit Belediyesi şimdi de orman yangınları sonrası ağaçları yanan yöre halkına el uzatıyor. Her yardım çağrısına büyük bir duyarlılıkla cevap veren İzmitliler, topladıkları elektronik atıklar ile orman yangınlarında zarar gören Milaslılara fidan desteği sağlayacak. 

 

KADIN FESTİVALİ İLE BAŞLIYOR

İzmit Belediyesi ve Exıtcom Recycling Atık Firması işbirliği ile 41 Burda AVM, Ncity AVM ve Arasta Park AVM’de atık toplama alanları kurulacak. Vatandaşlar ev ve iş yerlerinde kullanılmayan ve atıl durumda olan elektronik eşyaları toplama alanlarına ulaştırabilecek. Kentte geri dönüşüm farkındalığı yaratacak olan kampanya 3 Eylül Cuma günü 41 AVM’de gerçekleşecek olan İzmit Kadın Festivali ile başlayacak ve 3 Aralık Cuma gününe kadar devam edecek.

 

MEYVE VE ZEYTİN FİDANI

İzmit Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğünce sahada biriken atıklar toplanarak gerekli izin ve lisansa sahip olan geri dönüşüm firmasına iletilecek. Geri dönüşüm işlemlerine tabi tutulan atıklardan elde edilecek gelirin tümü ile fidan bağışı yapılacak. Orman yangınları ile sarsılan Milas’ta birçok vatandaşın gelir kaynağı olan ve milli servet olarak gördüğümüz zeytin ağaçlarının yok olması sonucu fidan bağışları zeytin fidanı ve meyve fidanı olarak yapılarak yöre halkına destek sağlanacak. 

 

HÜRRİYET, “ ORMANLARIMIZI BERABER YEŞERTECEĞİZ”

İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, her yardım çağrısına hassasiyetle yaklaşan İzmitlilere seslenerek, “Bu zamana kadar nerede bir felaket olsa yardım elini uzatan İzmitliler biliyorum ki orman yangınlarından etkilenen, gelir kaynakları yok olan kardeşleri için yine desteklerini esirgemeyecekler. Evlerinde kullanmadıkları elektronik eşyaları toplama alanlarına getirerek, çocuklarımızın geleceğine yatırım yapacaklar. Kül olan ormanlarımızı, doğamızı, nefesimizi ve umudumuzu yine hep birlikte yeşerteceğiz” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaeliyenihaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.