LASTİK İŞ yılbaşı
kbb bayram

İBB MEHTERANI İZMİTLİLERLE BULUŞUYOR

İZMİT 09.04.2022 - 13:54, Güncelleme: 09.04.2022 - 14:38
 

İBB MEHTERANI İZMİTLİLERLE BULUŞUYOR

İzmit Belediyesi, Ramazan ayı etkinlikleri kapsamında İstanbul Büyükşehir Belediyesi Mehteranını bu akşam İzmitlilerle buluşturuyor

İzmit Belediyesi tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen Ramazan ayı etkinlikleri bu yıl 2 Nisan tarihinde başladı. Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde düzenlenen etkinlikler ay boyunca kentin farklı noktalarında İzmitlilere keyifli akşamlar yaşatacak. Bu akşam unutulmaz bir geceye imza atacak olan İzmit Belediyesi, İBB Mehteranını İzmitlilerle buluşturacak.    TÜM VATANDAŞLAR DAVETLİDİR İstanbul Büyükşehir Belediyesi Mehteran Takımı Konseri bu akşam 20.30’da İzmit Kent Meydanı’nda konser verecek. Ramazan ruhunu en iyi şekilde yaşatacak olan bu konserle vatandaşlar unutulmaz bir gece yaşayacak. Konser sonrası Karagöz ile Hacivat, Nasrettin Hoca, Meddah hikayeleri ve sihirbazlık gösterileri de sizleri bekliyor olacak. İftardan sonra gerçekleşecek olan İBB Mehteran Takımını konserine tüm vatandaşlar davetlidir. 
İzmit Belediyesi, Ramazan ayı etkinlikleri kapsamında İstanbul Büyükşehir Belediyesi Mehteranını bu akşam İzmitlilerle buluşturuyor

İzmit Belediyesi tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen Ramazan ayı etkinlikleri bu yıl 2 Nisan tarihinde başladı. Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde düzenlenen etkinlikler ay boyunca kentin farklı noktalarında İzmitlilere keyifli akşamlar yaşatacak. Bu akşam unutulmaz bir geceye imza atacak olan İzmit Belediyesi, İBB Mehteranını İzmitlilerle buluşturacak. 

 

TÜM VATANDAŞLAR DAVETLİDİR

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Mehteran Takımı Konseri bu akşam 20.30’da İzmit Kent Meydanı’nda konser verecek. Ramazan ruhunu en iyi şekilde yaşatacak olan bu konserle vatandaşlar unutulmaz bir gece yaşayacak. Konser sonrası Karagöz ile Hacivat, Nasrettin Hoca, Meddah hikayeleri ve sihirbazlık gösterileri de sizleri bekliyor olacak. İftardan sonra gerçekleşecek olan İBB Mehteran Takımını konserine tüm vatandaşlar davetlidir. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaeliyenihaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.