GÖLCÜK BELEDİYESİ BAYRAM
kbb bayram

İLKNUR’UN EN MUTLU DOĞUMGÜNÜ

KARTEPE 07.06.2022 - 09:25, Güncelleme: 07.06.2022 - 09:27
 

İLKNUR’UN EN MUTLU DOĞUMGÜNÜ

Kartepe Belediyesi Alo Avlat Sağlık Kulübü, Suadiye Cemal Doğan Rehabilitasyon Merkezi’nde eğitim gören İlknur Kızıltaş’a sürpriz doğum günü düzenledi.

10-16 Mayıs Engelliler Haftası kapsamında Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman, ile bir araya gelen İlknur Kızıltaş, Başkan Kocaman’a doğum gününün yaklaştığını ve kutlamak istediğini belirtti.   KOCAMAN’A TEŞEKKÜR Kartepe Belediyesi Alo Evlat Sağlık Kulübü ekipleri yaptıkları hazırlık sonrasında sürpriz bir şekilde İlknur Kızıltaş’ın doğum gününü kutladı. Hazırlanan pastayı görünce çok mutlu olan Kızıltaş, Başkan Kocaman’a teşekkür etti.  
Kartepe Belediyesi Alo Avlat Sağlık Kulübü, Suadiye Cemal Doğan Rehabilitasyon Merkezi’nde eğitim gören İlknur Kızıltaş’a sürpriz doğum günü düzenledi.

10-16 Mayıs Engelliler Haftası kapsamında Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman, ile bir araya gelen İlknur Kızıltaş, Başkan Kocaman’a doğum gününün yaklaştığını ve kutlamak istediğini belirtti.

 

KOCAMAN’A TEŞEKKÜR

Kartepe Belediyesi Alo Evlat Sağlık Kulübü ekipleri yaptıkları hazırlık sonrasında sürpriz bir şekilde İlknur Kızıltaş’ın doğum gününü kutladı. Hazırlanan pastayı görünce çok mutlu olan Kızıltaş, Başkan Kocaman’a teşekkür etti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaeliyenihaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.