LASTİK İŞ yılbaşı

İYİ PARTİ KANDIRA İLÇE BAŞKANI GÖREVİ BIRAKTI

SİYASET 02.10.2021 - 13:22, Güncelleme: 02.10.2021 - 13:22
 

İYİ PARTİ KANDIRA İLÇE BAŞKANI GÖREVİ BIRAKTI

İYİ Parti Kocaeli İl Başkanı Şanbaz Yıldız, Kandıra ilçe başkanı Hilal Kübra Altınay’ın görevinden ayıldığını duyurdu.

İYİ Parti Kocaeli İl Başkanı Şanbaz Yıldız, Kandıra ilçe başkanı Hilal Kübra Altınay’ın işlerinin yoğunluğu sebebiyle görevinden ayıldığını duyurdu. Konuyla ilgili basın açıklaması yayınlayan Yıldız şu ifadelere yer verdi: “İYİ Parti'mizin kurulduğu günden bu yana Kandıra İlçe Başkanlığı görevini sürdüren ve büyük katkı sunan sevgili kardeşim Hilal Kübra Altınay ile yaptığımız istişare sonucunda işlerinin yoğunluğu ve çocuğunun eğitimi için zamanının büyük bir kısmını Kandıra dışında geçirmesi sebebiyle bayrağı bir sonraki dava arkadaşımıza iletmek üzere görevinden affını istemiştir. İlçe Başkanlığı görevi şu an için sonlanmış olsa da sevgi ve saygı çerçevesinde kardeşlik hukukumuz devam edecek olup birlikte yol yürüyeceğiz. EMEKLERİ İÇİN TEŞEKKÜR Göstermiş olduğu değerli emekleri, İYİ Parti’mize katkıları ve 4 yıllık süreç içerinde teşkilatımıza bağlılığını önceleyen kıymetli duruşundan ötürü kendisine teşekkür ediyorum. Günden güne büyüyen, iktidara emin adımlarla yürüyen partimizin önünü açmak için yapmış olduğu bu adım İYİ’lik hareketimizin bir göstergesidir. Şu an için görev affında bulunmuş olsa da önümüzdeki süreçte bizlerle olacağını biliyoruz. Bizler Kocaeli il ve ilçe teşkilatları olarak Genel Başkanımız Sn. Meral Akşener'in çalışmalarına ayak uydurmaya ve onun politikasını Kocaeli geneline yaymak üzere var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Daha yeni başlıyoruz.”
İYİ Parti Kocaeli İl Başkanı Şanbaz Yıldız, Kandıra ilçe başkanı Hilal Kübra Altınay’ın görevinden ayıldığını duyurdu.

İYİ Parti Kocaeli İl Başkanı Şanbaz Yıldız, Kandıra ilçe başkanı Hilal Kübra Altınay’ın işlerinin yoğunluğu sebebiyle görevinden ayıldığını duyurdu. Konuyla ilgili basın açıklaması yayınlayan Yıldız şu ifadelere yer verdi: “İYİ Parti'mizin kurulduğu günden bu yana Kandıra İlçe Başkanlığı görevini sürdüren ve büyük katkı sunan sevgili kardeşim Hilal Kübra Altınay ile yaptığımız istişare sonucunda işlerinin yoğunluğu ve çocuğunun eğitimi için zamanının büyük bir kısmını Kandıra dışında geçirmesi sebebiyle bayrağı bir sonraki dava arkadaşımıza iletmek üzere görevinden affını istemiştir. İlçe Başkanlığı görevi şu an için sonlanmış olsa da sevgi ve saygı çerçevesinde kardeşlik hukukumuz devam edecek olup birlikte yol yürüyeceğiz.

EMEKLERİ İÇİN TEŞEKKÜR

Göstermiş olduğu değerli emekleri, İYİ Parti’mize katkıları ve 4 yıllık süreç içerinde teşkilatımıza bağlılığını önceleyen kıymetli duruşundan ötürü kendisine teşekkür ediyorum. Günden güne büyüyen, iktidara emin adımlarla yürüyen partimizin önünü açmak için yapmış olduğu bu adım İYİ’lik hareketimizin bir göstergesidir. Şu an için görev affında bulunmuş olsa da önümüzdeki süreçte bizlerle olacağını biliyoruz. Bizler Kocaeli il ve ilçe teşkilatları olarak Genel Başkanımız Sn. Meral Akşener'in çalışmalarına ayak uydurmaya ve onun politikasını Kocaeli geneline yaymak üzere var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Daha yeni başlıyoruz.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaeliyenihaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.