LASTİK İŞ yılbaşı

İZBAK, SELİN YIKTIĞI BOZKURT'TA ARAMA ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR

İZMİT 22.08.2021 - 09:21, Güncelleme: 22.08.2021 - 09:21
 

İZBAK, SELİN YIKTIĞI BOZKURT'TA ARAMA ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR

Sel felaketinden olumsuz etkilenen Kastamonu’da bulunan İZBAK ekibi, afet bölgesi Bozkurt’ta arama kurtarma çalışmalarına destek olmaya devam ediyor

Muğla’daki yangınlarla mücadeleye destek verdikten sonra İzmit’e döner dönmez hiç vakit kaybetmeden sel felaketinin yaşandığı Kastamonu’ya hareket eden İzmit Belediyesi Arama ve Kurtarma Ekibi (İZBAK), Bozkurt’ta arama çalışmalarına destek olmayı sürdürüyor. Bir haftadır Kastamonu Bozkurt’ta bulunan İZBAK ekibi, diğer ekiplerle koordineli bir şekilde hareket ederek çalışmalara dahil oluyor.    SİNOP’A DA GİDECEKLER Sel bölgesinde yaraların sarılması için yoğun bir mücadele veren Rakıf Yel önderliğinde toplam 8 personelden oluşan İZBAK ekibi, Kastamonu’daki görevlerini tamamladıktan sonra Sinop’a geçerek oradaki çalışmalara da destek olacak. Ülkenin herhangi bir yerinde yaşanan afetlerde hemen organize olarak olay yerine giden İZBAK ekipleri, elinden geleni yapmakla birlikte felaketlerin yeniden yaşanmamasını diliyor.
Sel felaketinden olumsuz etkilenen Kastamonu’da bulunan İZBAK ekibi, afet bölgesi Bozkurt’ta arama kurtarma çalışmalarına destek olmaya devam ediyor

Muğla’daki yangınlarla mücadeleye destek verdikten sonra İzmit’e döner dönmez hiç vakit kaybetmeden sel felaketinin yaşandığı Kastamonu’ya hareket eden İzmit Belediyesi Arama ve Kurtarma Ekibi (İZBAK), Bozkurt’ta arama çalışmalarına destek olmayı sürdürüyor. Bir haftadır Kastamonu Bozkurt’ta bulunan İZBAK ekibi, diğer ekiplerle koordineli bir şekilde hareket ederek çalışmalara dahil oluyor. 

 

SİNOP’A DA GİDECEKLER

Sel bölgesinde yaraların sarılması için yoğun bir mücadele veren Rakıf Yel önderliğinde toplam 8 personelden oluşan İZBAK ekibi, Kastamonu’daki görevlerini tamamladıktan sonra Sinop’a geçerek oradaki çalışmalara da destek olacak. Ülkenin herhangi bir yerinde yaşanan afetlerde hemen organize olarak olay yerine giden İZBAK ekipleri, elinden geleni yapmakla birlikte felaketlerin yeniden yaşanmamasını diliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaeliyenihaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.