LASTİK İŞ yılbaşı
kbb bayram

İZMİT DE HÜSNÜ ŞENLENDİRİCİ RÜZGARI ESECEK

KOCAELİ 28.06.2022 - 13:05, Güncelleme: 28.06.2022 - 13:05
 

İZMİT DE HÜSNÜ ŞENLENDİRİCİ RÜZGARI ESECEK

Bu akşam İzmit’te Hüsnü Şenlendirici ve Kent Orkestrası rüzgarı esecek

İzmit’in düşman işgalinden kurtuluşunun 101’inci yıldönümünü geniş bir etkinlik programı ile kutlayan İzmit Belediyesi muhteşem finali bu akşam klarnet virtüözü Hüsnü Şenlendirici ve İzmit Belediyesi Kent Orkestrası konseri ile yapacak   İzmit Belediyesi, 28 Haziran İzmit’in düşman işgalinden kurtuluşunun 101’inci yılını büyük bir gurur ve coşkuyla kutlamaya devam ediyor. 24 Haziran’da Kent Meydanı’nda başlayan etkinlikler tüm hızıyla devam ederken büyük coşku Hüsnü Şenlendirici ve İzmit Belediyesi Kent Orkestrası konseri ile tamamlanacak.    TÜM VATANDAŞLAR DAVETLİDİR Yakın zamanda kurulmasına rağmen ulusal ve uluslararası arenada adını duyurmayı başaran İzmit Belediyesi Kent Orkestrası ünlü klarnet virtüözü Hüsnü Şenlendirici ile birlikte sahneye çıkacak. Kurtuluş coşkusunun doruklara çıkacağı konser bu akşam saat 20.30’da İzmit Kent Meydanı’nda gerçekleşecek.
Bu akşam İzmit’te Hüsnü Şenlendirici ve Kent Orkestrası rüzgarı esecek
İzmit’in düşman işgalinden kurtuluşunun 101’inci yıldönümünü geniş bir etkinlik programı ile kutlayan İzmit Belediyesi muhteşem finali bu akşam klarnet virtüözü Hüsnü Şenlendirici ve İzmit Belediyesi Kent Orkestrası konseri ile yapacak
 
İzmit Belediyesi, 28 Haziran İzmit’in düşman işgalinden kurtuluşunun 101’inci yılını büyük bir gurur ve coşkuyla kutlamaya devam ediyor. 24 Haziran’da Kent Meydanı’nda başlayan etkinlikler tüm hızıyla devam ederken büyük coşku Hüsnü Şenlendirici ve İzmit Belediyesi Kent Orkestrası konseri ile tamamlanacak. 
 
TÜM VATANDAŞLAR DAVETLİDİR
Yakın zamanda kurulmasına rağmen ulusal ve uluslararası arenada adını duyurmayı başaran İzmit Belediyesi Kent Orkestrası ünlü klarnet virtüözü Hüsnü Şenlendirici ile birlikte sahneye çıkacak. Kurtuluş coşkusunun doruklara çıkacağı konser bu akşam saat 20.30’da İzmit Kent Meydanı’nda gerçekleşecek.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaeliyenihaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.