İZMİT TİYATRO GÜNLERİ BU AKŞAM BAŞLIYOR

İZMİT 26.07.2021 - 12:30, Güncelleme: 26.07.2021 - 12:30
 

İZMİT TİYATRO GÜNLERİ BU AKŞAM BAŞLIYOR

İzmit Belediyesinin, pandemi nedeniyle uzun süredir sahnelerden uzak kalan sahne sanatı emekçilerine destek olmak amacıyla başlattığı İzmit Tiyatro Günleri bu akşam Komedya oyunu ile açılışı yapacak

Pandemi nedeniyle zor bir süreçten geçen, sahnesi ve repertuarı olan yerel tiyatro toplulukları İzmit Belediyesi ile sahnelere dönüyor. Maddi manevi yıpranan meslek gruplarına destek olan İzmit Belediyesi, İzmit Tiyatro günlerinin açılışını ‘Komedya’ ile yapacak. Alternaif Tiyatro oyuncularının sahnede olacağı Komedya, bu akşam Alternaif Tiyatro Sahnesi’nde saat 20.00’de vatandaşları özlenen eski günlere kavuşturacak.    İZMİT ÖZLENEN GÜNLERE KAVUŞUYOR Geçtiğimiz aylarda tiyatro topluluklarıyla bir araya gelerek yapılacak projeler üzerine fikir alışverişi yapan İzmit Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, vatandaşları özlenen günlere kavuşturuyor. İzmit Belediyesi, önümüzdeki günlerde de Çevre Tiyatrosu, Alternaif Tiyatro, Oyun İstasyonu ve 262 Tiyatro birbirinden güzel oyunlarını İzmitlilerle buluşturmaya devam edecek. 
İzmit Belediyesinin, pandemi nedeniyle uzun süredir sahnelerden uzak kalan sahne sanatı emekçilerine destek olmak amacıyla başlattığı İzmit Tiyatro Günleri bu akşam Komedya oyunu ile açılışı yapacak

Pandemi nedeniyle zor bir süreçten geçen, sahnesi ve repertuarı olan yerel tiyatro toplulukları İzmit Belediyesi ile sahnelere dönüyor. Maddi manevi yıpranan meslek gruplarına destek olan İzmit Belediyesi, İzmit Tiyatro günlerinin açılışını ‘Komedya’ ile yapacak. Alternaif Tiyatro oyuncularının sahnede olacağı Komedya, bu akşam Alternaif Tiyatro Sahnesi’nde saat 20.00’de vatandaşları özlenen eski günlere kavuşturacak. 

 

İZMİT ÖZLENEN GÜNLERE KAVUŞUYOR

Geçtiğimiz aylarda tiyatro topluluklarıyla bir araya gelerek yapılacak projeler üzerine fikir alışverişi yapan İzmit Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, vatandaşları özlenen günlere kavuşturuyor. İzmit Belediyesi, önümüzdeki günlerde de Çevre Tiyatrosu, Alternaif Tiyatro, Oyun İstasyonu ve 262 Tiyatro birbirinden güzel oyunlarını İzmitlilerle buluşturmaya devam edecek. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaeliyenihaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.