İZMİT VE DERİNCE'DE UYUŞTURUCU OPERASYONU: 7 GÖZALTI

ASAYİŞ 30.06.2022 - 11:07, Güncelleme: 30.06.2022 - 13:58
 

İZMİT VE DERİNCE'DE UYUŞTURUCU OPERASYONU: 7 GÖZALTI

İzmit ve Derince’de düzenlenen 2 ayrı uyuşturucu operasyonunda 7 kişi gözaltına alınırken değişik tür ve miktarda uyuşturucu maddeler ele geçirildi.

Alınan bilgiye göre Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından, alınan duyum ve yapılan istihbari çalışmalar sonucu İzmit ve Derince’de düzenlenen 2 ayrı uyuşturucu operasyonunda 7 kişi gözaltına alındı.  Şüpheliler ile birlikte 4.85 gram metamfetamin, 1.45 gram sentetik uyuşturucu, 1 adet hassas terazi, 2 adet uyuşturucu madde kullanımında kullanılan payp aparatı ve 21 adet fişek ele geçirildi. Şüphelilerden 4’ü alınan ifadelerinin ardından haklarında  işlem yapılarak serbest bırakılırken, uyuşturucu madde imal ve ticareti suçundan  adliyeye sevk edilen F.B., G.G. ve R.A.K. ise  tutuklanarak cezaevine gönderildi.  MEHMET SORGUN
İzmit ve Derince’de düzenlenen 2 ayrı uyuşturucu operasyonunda 7 kişi gözaltına alınırken değişik tür ve miktarda uyuşturucu maddeler ele geçirildi.

Alınan bilgiye göre Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından, alınan duyum ve yapılan istihbari çalışmalar sonucu İzmit ve Derince’de düzenlenen 2 ayrı uyuşturucu operasyonunda 7 kişi gözaltına alındı.  Şüpheliler ile birlikte 4.85 gram metamfetamin, 1.45 gram sentetik uyuşturucu, 1 adet hassas terazi, 2 adet uyuşturucu madde kullanımında kullanılan payp aparatı ve 21 adet fişek ele geçirildi. Şüphelilerden 4’ü alınan ifadelerinin ardından haklarında  işlem yapılarak serbest bırakılırken, uyuşturucu madde imal ve ticareti suçundan  adliyeye sevk edilen F.B., G.G. ve R.A.K. ise  tutuklanarak cezaevine gönderildi. 

MEHMET SORGUN

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaeliyenihaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.