İZMİT'TE NOSTALJİK RAMAZAN AKŞAMI

İZMİT 10.04.2022 - 12:50, Güncelleme: 10.04.2022 - 12:50
 

İZMİT'TE NOSTALJİK RAMAZAN AKŞAMI

İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, Rauf Orbay Sokak’ta esnaf ve vatandaşlarla birlikte iftar yaptı

İzmit Belediyesi, geçtiğimiz aylarda yeni yüzüyle hizmete sunduğu İzmit’in cazibe merkezi Rauf Orbay Sokak’ta esnaf ve bölge sakinleri ile birlikte iftar programı gerçekleştirdi. İftar programından önce sokakta Karagöz ile Hacivat, Nasrettin Hoca, Meddah Hikâyeleri ve sihirbazlık gösterileri yapıldı. Ayrıca İzmit Belediyesi Kent Orkestrası konserleriyle vatandaşlara keyifli dakikalar yaşattı.    HÜRRİYET, “NİCE RAMAZANLARA” Birbirinden renkli etkinliklerin gerçekleştiği alan İzmit’i eski günlerine geri götürürken İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet de orucunu bölge esnafı ve vatandaşlarla birlikte açtı. Herkesi tek tek selamlayan Başkan Hürriyet, vatandaşlara daha nice Ramazanlarda hep birlikte aynı sofrayı paylaşma temennisinde bulundu. 
İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, Rauf Orbay Sokak’ta esnaf ve vatandaşlarla birlikte iftar yaptı

İzmit Belediyesi, geçtiğimiz aylarda yeni yüzüyle hizmete sunduğu İzmit’in cazibe merkezi Rauf Orbay Sokak’ta esnaf ve bölge sakinleri ile birlikte iftar programı gerçekleştirdi. İftar programından önce sokakta Karagöz ile Hacivat, Nasrettin Hoca, Meddah Hikâyeleri ve sihirbazlık gösterileri yapıldı. Ayrıca İzmit Belediyesi Kent Orkestrası konserleriyle vatandaşlara keyifli dakikalar yaşattı. 

 

HÜRRİYET, “NİCE RAMAZANLARA”

Birbirinden renkli etkinliklerin gerçekleştiği alan İzmit’i eski günlerine geri götürürken İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet de orucunu bölge esnafı ve vatandaşlarla birlikte açtı. Herkesi tek tek selamlayan Başkan Hürriyet, vatandaşlara daha nice Ramazanlarda hep birlikte aynı sofrayı paylaşma temennisinde bulundu. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaeliyenihaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.