LASTİK İŞ yılbaşı

KAÇAK SİGARAYA OPERASYON !

KOCAELİ 18.06.2022 - 10:50, Güncelleme: 18.06.2022 - 10:51
 

KAÇAK SİGARAYA OPERASYON !

İzmit’te polis ekiplerince bir depoda yapılan aramalarda çok sayıda gümrük kaçağı makaron, sigara sarma makinesi ve tütün ele geçirildi.

Alınan bilgiye göre İzmit’te bulunan bir depoda kaçak sigara imalatı yapıldığı yönünde bilgi alan polis ekipleri söz konusu adrese operasyon düzenledi. Depoda yapılan aramalarda 24 bin 600 adet gümrük kaçağı makaron, 3 adet kompresör, 2 adet sigara sarma makinesi, 1 adet hava kurutma makinesi ve 10 kilogram kıyılmış tütün ele geçirildi. Konuyla ilgili gözaltına alınan 2 kişi hakkında adli işlem başlatıldı. Fahri HANER.  
İzmit’te polis ekiplerince bir depoda yapılan aramalarda çok sayıda gümrük kaçağı makaron, sigara sarma makinesi ve tütün ele geçirildi.

Alınan bilgiye göre İzmit’te bulunan bir depoda kaçak sigara imalatı yapıldığı yönünde bilgi alan polis ekipleri söz konusu adrese operasyon düzenledi. Depoda yapılan aramalarda 24 bin 600 adet gümrük kaçağı makaron, 3 adet kompresör, 2 adet sigara sarma makinesi, 1 adet hava kurutma makinesi ve 10 kilogram kıyılmış tütün ele geçirildi. Konuyla ilgili gözaltına alınan 2 kişi hakkında adli işlem başlatıldı.

Fahri HANER.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaeliyenihaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.