LASTİK İŞ yılbaşı

KARAMÜRSEL'DE HAZİRAN AYI MECLİSİ TOPLANTISI YAPILDI

KARAMÜRSEL 01.06.2021 - 16:30, Güncelleme: 01.06.2021 - 16:30
 

KARAMÜRSEL'DE HAZİRAN AYI MECLİSİ TOPLANTISI YAPILDI

Karamürsel Belediyesi Haziran ayı meclis toplantısı Pandemi sebebiyle Karamürsel Belediyesi Nikah salonunda gerçekleştirildi.

Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım’ın yaptığı açılış konuşmasının ardından 2 maddeden oluşan Haziran  Meclis toplantısını başlattı.       2 Maddeden oluşan Meclis gündemi, açılış – yoklama ve 25.05.2021 tarihli Mayıs ayı meclis toplantısı tutanağının oya sunulması ile başladı. Haziran ayı meclis toplantısında yer alan maddeler ise şöyle;   1-) Gelir müdürlüğü görev ve çalışma yönetmeliği yazısı  oy birliğiyle kabul edildi.   2-)  Res projesi 1/1000 ölçekli uygulanan imar planı askı itirazlarının değerlendirilmesi ile ilgili konu imar komisyonuna havale edildi.     Karamürsel Belediye Meclisinde gündem maddelerinin değerlendirmesinin ardından, bir sonraki meclis gündem tarihinin belirlenmesiyle toplantı son buldu.
Karamürsel Belediyesi Haziran ayı meclis toplantısı Pandemi sebebiyle Karamürsel Belediyesi Nikah salonunda gerçekleştirildi.

Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım’ın yaptığı açılış konuşmasının ardından 2 maddeden oluşan Haziran  Meclis toplantısını başlattı.      

2 Maddeden oluşan Meclis gündemi, açılış – yoklama ve 25.05.2021 tarihli Mayıs ayı meclis toplantısı tutanağının oya sunulması ile başladı.

Haziran ayı meclis toplantısında yer alan maddeler ise şöyle;

 

1-) Gelir müdürlüğü görev ve çalışma yönetmeliği yazısı  oy birliğiyle kabul edildi.

 

2-)  Res projesi 1/1000 ölçekli uygulanan imar planı askı itirazlarının değerlendirilmesi ile ilgili konu imar komisyonuna havale edildi.

 

 

Karamürsel Belediye Meclisinde gündem maddelerinin değerlendirmesinin ardından, bir sonraki meclis gündem tarihinin belirlenmesiyle toplantı son buldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaeliyenihaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.