KARTEPE EŞME’DE KÖY YOLLARINA BÜYÜK YATIRIM

KARTEPE 24.08.2021 - 11:38, Güncelleme: 24.08.2021 - 11:38
 

KARTEPE EŞME’DE KÖY YOLLARINA BÜYÜK YATIRIM

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman’ın talimatıyla her yağmur sonrasında bozulan Eşme Mahallesi sırt yolunda beton yol yapım çalışmaları başladı. Yapılan çalışmaların iki hafta içerisinde tamamlanması planlanıyor.

    Eşme Mahallesi sakinlerinin talebi sonrasında Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman’ın talimatıyla her yağmur sonrasında Eşme Mahallesi sırt yollarında bozulan stabilize yollarda çalışmalar başladı. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından beton yol çalışmalarının 1500 metrelik kısmı kısa sürede tamamlandı.   KONFORLU VE GÜVENLİ ULAŞIM Belediye ekipleri 3.5 km’yi bulacak beton yol 6 metre genişliğinde olacak. Yol yapımında 3 bin metre küp beton, 40 ton çesan demiri kullanılacak. Yapılan çalışmaların 15 günde tamamlanması planlanıyor. Beton yol yapımının tamamlanması sonrasında bu bölgede yaşayan Kartepeliler rahat ve güvenli bir ulaşıma kavuşacak.   ÇALIŞMALAR HIZLA DEVAM EDİYOR Belediye ekipleri tarafından yapılan çalışmaları yerinde inceleyen Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman “Eşme Mahallemiz sırtlar yolunda 3,5 km’yi bulacak olan yol yapım çalışmalarımızda an itibariyle 1500 metreyi tamamladık. Hızlı bir şekilde devam ederek en kısa sürede burayı bitiriyoruz. Diğer bir taraftan ilçemizin bir çok noktasında altyapı ve üstyapı çalışmalarımızada aralıksız olarak devam ediyoruz” açıklamasında bulundu
Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman’ın talimatıyla her yağmur sonrasında bozulan Eşme Mahallesi sırt yolunda beton yol yapım çalışmaları başladı. Yapılan çalışmaların iki hafta içerisinde tamamlanması planlanıyor.

 

 

Eşme Mahallesi sakinlerinin talebi sonrasında Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman’ın talimatıyla her yağmur sonrasında Eşme Mahallesi sırt yollarında bozulan stabilize yollarda çalışmalar başladı. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından beton yol çalışmalarının 1500 metrelik kısmı kısa sürede tamamlandı.

 

KONFORLU VE GÜVENLİ ULAŞIM

Belediye ekipleri 3.5 km’yi bulacak beton yol 6 metre genişliğinde olacak. Yol yapımında 3 bin metre küp beton, 40 ton çesan demiri kullanılacak. Yapılan çalışmaların 15 günde tamamlanması planlanıyor. Beton yol yapımının tamamlanması sonrasında bu bölgede yaşayan Kartepeliler rahat ve güvenli bir ulaşıma kavuşacak.

 

ÇALIŞMALAR HIZLA DEVAM EDİYOR

Belediye ekipleri tarafından yapılan çalışmaları yerinde inceleyen Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman “Eşme Mahallemiz sırtlar yolunda 3,5 km’yi bulacak olan yol yapım çalışmalarımızda an itibariyle 1500 metreyi tamamladık. Hızlı bir şekilde devam ederek en kısa sürede burayı bitiriyoruz. Diğer bir taraftan ilçemizin bir çok noktasında altyapı ve üstyapı çalışmalarımızada aralıksız olarak devam ediyoruz” açıklamasında bulundu

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaeliyenihaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.