KARTEPE II.KİTAP FUARI AÇILDI

YAŞAM 02.10.2022 - 12:11, Güncelleme: 02.10.2022 - 12:11
 

KARTEPE II.KİTAP FUARI AÇILDI

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman’ın öncülüğünde çocukları kitap okumaya teşvik edecek ve eğitimlerine büyük katkı sağlayacak Kartepe 2.Kitap Fuarı düzenlenen törenle açıldı. 30 Eylül – 09 Ekim tarihleri arasında kitap fuarı ziyaretçilerini ağırlayacak.

  Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman’ın öncülüğünde ilki büyük ilgi gören Kartepe Çocuk Kitapları Fuarı’nın 2’ncisi düzenlenen törenle açıldı. Kartepe 2.Çocuk Kitapları Fuarı 30 Eylül – 09 Ekim tarihleri arasında ziyaretçilerini ağırlayacak.   GENİŞ KATILIM Kitap fuarının açılışına Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman’ın ev sahipliğinde Kartepe Kaymakamı Ömer Hilmi Yamlı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ferhat Dilek, ilçe Jandarma Komutanı Özkan Bakır, İlçe Müftüsü İrfan Üstündağ, Sosyal Hizmetler Müdürü Mehmet Kars, Kartepe Muhtarlar Derneği Başkanı Hüseyin Türker, siyasi parti temsilcileri, öğrenciler ve veliler katıldı.      KOCAMAN’A TEŞEKKÜR Açılış programında konuşan İlçe Milli Eğitim Müdürü Ferhat Dilek “İnsanlar bıraktıkları eserlerle ölümsüz olurlar. En değerli bilgi insanın kendisini bilmesidir. Bunu da bilmek için okumak gerekiyor. Kartepe Belediye Başkanımıza kitap fuarı için çok teşekkür ediyorum. İnşallah önümüzdeki yıllarda daha güzel kitap fuarları olacaktır. Bizim işimiz hizmet etmektir. Halka hizmet hakka hizmet anlayışı ile çalışmalarımıza devam ediyoruz. Okullarımızda örgün eğitim verirken, belediyemiz yaygın eğitim alanında destek vermektedir. Kitap fuarımız hayırlı olsun” dedi.   KİTAP GELECEĞİMİZDİR Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman ise “Kocaeli Büyükşehir Belediyemiz dünya ölçeğinde kitap fuarı yapmaktadır. Bizde bundan büyük bir keyifle istifade ediyoruz. Bizlerde evlatlarımıza yönelik kitap fuarı düzenledik. Teknolojinin hayatın içerisinde girdiği günümüzde kitaplarımızı hayatımızdan çıkarmamalıyız. Kitaplar geçmişi ve geleceği birbirine bağlamaktadır. Evlatlarımızın kitaptan uzak kalmaması için kitap fuarını gerçekleştiriyoruz. Daha güzellerini inşallah hep birlikte yapacağız. Kitap fuarımızın yapımında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Kitabı hayatımızdan çıkarmamalıyız” açıklamasında bulundu.    ÇOCUKLAR İÇİN KONSER Konuşmaların ardından ilçe protokolü, çocuklarla birlikte İlçe Müftüsü İrfan Üstündağ’ın duası sonrasında kurdeleyi kestiler. Çocuklar için bir çok etkinliğin yer aldığı kitap fuarında Eski Moda Çocuk Grubu tarafından çocuklara konser verildi.   KUMBARA – Kartepe 2.Çocuk Kitapları Fuarı’nda oluşturulan kumbara, fuar sonunda bağışlanan kitaplar ile bir okula kütüphane kurulacak.
Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman’ın öncülüğünde çocukları kitap okumaya teşvik edecek ve eğitimlerine büyük katkı sağlayacak Kartepe 2.Kitap Fuarı düzenlenen törenle açıldı. 30 Eylül – 09 Ekim tarihleri arasında kitap fuarı ziyaretçilerini ağırlayacak.

 

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman’ın öncülüğünde ilki büyük ilgi gören Kartepe Çocuk Kitapları Fuarı’nın 2’ncisi düzenlenen törenle açıldı. Kartepe 2.Çocuk Kitapları Fuarı 30 Eylül – 09 Ekim tarihleri arasında ziyaretçilerini ağırlayacak.

 

GENİŞ KATILIM

Kitap fuarının açılışına Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman’ın ev sahipliğinde Kartepe Kaymakamı Ömer Hilmi Yamlı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ferhat Dilek, ilçe Jandarma Komutanı Özkan Bakır, İlçe Müftüsü İrfan Üstündağ, Sosyal Hizmetler Müdürü Mehmet Kars, Kartepe Muhtarlar Derneği Başkanı Hüseyin Türker, siyasi parti temsilcileri, öğrenciler ve veliler katıldı.   

 

KOCAMAN’A TEŞEKKÜR

Açılış programında konuşan İlçe Milli Eğitim Müdürü Ferhat Dilek “İnsanlar bıraktıkları eserlerle ölümsüz olurlar. En değerli bilgi insanın kendisini bilmesidir. Bunu da bilmek için okumak gerekiyor. Kartepe Belediye Başkanımıza kitap fuarı için çok teşekkür ediyorum. İnşallah önümüzdeki yıllarda daha güzel kitap fuarları olacaktır. Bizim işimiz hizmet etmektir. Halka hizmet hakka hizmet anlayışı ile çalışmalarımıza devam ediyoruz. Okullarımızda örgün eğitim verirken, belediyemiz yaygın eğitim alanında destek vermektedir. Kitap fuarımız hayırlı olsun” dedi.

 

KİTAP GELECEĞİMİZDİR

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman ise “ Kocaeli Büyükşehir Belediyemiz dünya ölçeğinde kitap fuarı yapmaktadır. Bizde bundan büyük bir keyifle istifade ediyoruz. Bizlerde evlatlarımıza yönelik kitap fuarı düzenledik. Teknolojinin hayatın içerisinde girdiği günümüzde kitaplarımızı hayatımızdan çıkarmamalıyız. Kitaplar geçmişi ve geleceği birbirine bağlamaktadır. Evlatlarımızın kitaptan uzak kalmaması için kitap fuarını gerçekleştiriyoruz. Daha güzellerini inşallah hep birlikte yapacağız. Kitap fuarımızın yapımında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Kitabı hayatımızdan çıkarmamalıyız” açıklamasında bulundu. 

 

ÇOCUKLAR İÇİN KONSER

Konuşmaların ardından ilçe protokolü, çocuklarla birlikte İlçe Müftüsü İrfan Üstündağ’ın duası sonrasında kurdeleyi kestiler. Çocuklar için bir çok etkinliğin yer aldığı kitap fuarında Eski Moda Çocuk Grubu tarafından çocuklara konser verildi.

 

KUMBARA – Kartepe 2.Çocuk Kitapları Fuarı’nda oluşturulan kumbara, fuar sonunda bağışlanan kitaplar ile bir okula kütüphane kurulacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaeliyenihaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.