LASTİK İŞ yılbaşı
kbb bayram

KARTEPE’DE 255 TON ASFALT SERİLDİ

KARTEPE 06.07.2022 - 10:18, Güncelleme: 06.07.2022 - 10:18
 

KARTEPE’DE 255 TON ASFALT SERİLDİ

Kartepe Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri Derbent ve Ataevler Mahallesi’nde üst yapı ve asfalt çalışmalarına devam ediyor.

Kartepe Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri yaz mevsimiyle birlikte asfaltlama çalışmalarına hız verdi. Yağışların olmadığı asfalt çalışmaları için uygun hava koşullarının olduğu yaz aylarında planlaması yapılan yollarda asfaltlama çalışmalarına hızla devam eden Kartepe Belediyesi Derbent ve Ataevler Mahallesi’nde asfalt ve yama çalışmalarını tamamladı.   255 TON ASFALT SERİLDİ Kartepe Belediyesi ekipleri Derbent Mahallesi Ayçiçek Sokak ve ana güzergahlarda 155 ton asfalt, Ataevler Mahallesi Nafiz Çamlıbel Sokakta 100 ton asfalt kullanılarak sokakları modern ve işlevsel hale getirdi.   EKİPLERİMİZ GÖREV BAŞINDA Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman “Yaz mevsimiyle birlikte ilçe genelinde ekiplerimiz tarafından her alanda çalışmalarımız devam ediyor. İlçe genelinde yapılan alt yapı çalışmaları sonrasında zeminlerin oturması ile asfalt serimine başlıyoruz. Ekiplerimiz 7/24 görev başındadır” açıklamasında bulundu.     
Kartepe Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri Derbent ve Ataevler Mahallesi’nde üst yapı ve asfalt çalışmalarına devam ediyor.

Kartepe Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri yaz mevsimiyle birlikte asfaltlama çalışmalarına hız verdi. Yağışların olmadığı asfalt çalışmaları için uygun hava koşullarının olduğu yaz aylarında planlaması yapılan yollarda asfaltlama çalışmalarına hızla devam eden Kartepe Belediyesi Derbent ve Ataevler Mahallesi’nde asfalt ve yama çalışmalarını tamamladı.

 

255 TON ASFALT SERİLDİ

Kartepe Belediyesi ekipleri Derbent Mahallesi Ayçiçek Sokak ve ana güzergahlarda 155 ton asfalt, Ataevler Mahallesi Nafiz Çamlıbel Sokakta 100 ton asfalt kullanılarak sokakları modern ve işlevsel hale getirdi.

 

EKİPLERİMİZ GÖREV BAŞINDA

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman “Yaz mevsimiyle birlikte ilçe genelinde ekiplerimiz tarafından her alanda çalışmalarımız devam ediyor. İlçe genelinde yapılan alt yapı çalışmaları sonrasında zeminlerin oturması ile asfalt serimine başlıyoruz. Ekiplerimiz 7/24 görev başındadır” açıklamasında bulundu.     

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaeliyenihaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.