LASTİK İŞ yılbaşı

KARTEPE’DE AV MEVSİMİ’NE BÜYÜK İLGİ

KARTEPE 03.08.2021 - 12:26, Güncelleme: 03.08.2021 - 12:26
 

KARTEPE’DE AV MEVSİMİ’NE BÜYÜK İLGİ

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman’ın talimatıyla hayata geçen “Yazlık Sinema Günleri”nde bu hafta sonu gösterilen Av Mevsimi büyük beğeni topladı.

Açık havada sinema izleme keyfini nostaljik olmaktan çıkaran Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman’ın talimatıyla hayata geçen “Yazlık Sinema Günleri”ne bu hafta sonu “Av Mevsimi” filmi ile devam edildi.   AV MEVSİMİ BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ Yavuz Turgul'un yönettiği usta oyuncu Şener Şen, Cem Yılmaz, Çetin Tekindor ile Melisa Sözen'in rol aldığı bir cinayet araştırması sırasında hayatları altüst olan üç polisin hayat hikayesinin anlatıldığı “Av Mevsimi” filmine Ertuğrul Gazi Mahallesi/Kanal Park da yapılan gösterimine Kartepeliler büyük ilgi gösterdi.   SİNEMA GÜNLERİ DEVAM EDECEK Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman “Yazlık sinema günlerine hemşehrilerimizin ilgi göstermesi bizleri çok memnun etmektedir. Kaybolmaya yüz tutmuş olan açık hava sineması yeniden hayatımıza girdi. Bu yaz aylarında özellikle hafta sonlarını hemşehrilerimizin daha güzel geçirmeleri için yazlık sinema günlerimiz devam edecektir” açıklamasında bulundu. 
Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman’ın talimatıyla hayata geçen “Yazlık Sinema Günleri”nde bu hafta sonu gösterilen Av Mevsimi büyük beğeni topladı.

Açık havada sinema izleme keyfini nostaljik olmaktan çıkaran Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman’ın talimatıyla hayata geçen “Yazlık Sinema Günleri”ne bu hafta sonu “Av Mevsimi” filmi ile devam edildi.

 

AV MEVSİMİ BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ

Yavuz Turgul'un yönettiği usta oyuncu Şener Şen, Cem Yılmaz, Çetin Tekindor ile Melisa Sözen'in rol aldığı bir cinayet araştırması sırasında hayatları altüst olan üç polisin hayat hikayesinin anlatıldığı “Av Mevsimi” filmine Ertuğrul Gazi Mahallesi/Kanal Park da yapılan gösterimine Kartepeliler büyük ilgi gösterdi.

 

SİNEMA GÜNLERİ DEVAM EDECEK

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman “Yazlık sinema günlerine hemşehrilerimizin ilgi göstermesi bizleri çok memnun etmektedir. Kaybolmaya yüz tutmuş olan açık hava sineması yeniden hayatımıza girdi. Bu yaz aylarında özellikle hafta sonlarını hemşehrilerimizin daha güzel geçirmeleri için yazlık sinema günlerimiz devam edecektir” açıklamasında bulundu. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaeliyenihaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.