KARTEPE’DE GAZİLER GÜNÜ KUTLANDI

KARTEPE 19.09.2021 - 10:36, Güncelleme: 19.09.2021 - 10:36
 

KARTEPE’DE GAZİLER GÜNÜ KUTLANDI

19 Eylül Gaziler Günü Kartepe Kent Meydanı’nda düzenlenen törenle kutlandı.

Türkiye Büyük Millet Meclisi tarafından 1921 yılında çıkan yasa ile Gazi Mustafa Kemal Atatürk'e gazilik unvanının verildiği 19 Eylül Gaziler Günü, Kartepe'de resmi törenlerle kutlandı.   ÇELENK KONULDU 19 Eylül Gaziler Günü töreni Kartepe Kaymakamı Altuğ Çağlar, Kartepe Belediye Başkan Vekili Orhan Akyüz ve Türkiye Muharip Gaziler Derneği Kartepe Şube Başkanı Ali Paşa Ay tarafından Atatürk Anıtı’na çelenk konularak saygı duruşu ve istiklal marşı okunması ile gerçekleştirildi. Bu yıl 100'nci yıldönümü kutlanan 19 Eylül Gaziler Günü törenlerinde Dernek Başkanı Ay günün anlam ve önemini anlatan bir konuşma yaptı.
19 Eylül Gaziler Günü Kartepe Kent Meydanı’nda düzenlenen törenle kutlandı.

Türkiye Büyük Millet Meclisi tarafından 1921 yılında çıkan yasa ile Gazi Mustafa Kemal Atatürk'e gazilik unvanının verildiği 19 Eylül Gaziler Günü, Kartepe'de resmi törenlerle kutlandı.

 

ÇELENK KONULDU

19 Eylül Gaziler Günü töreni Kartepe Kaymakamı Altuğ Çağlar, Kartepe Belediye Başkan Vekili Orhan Akyüz ve Türkiye Muharip Gaziler Derneği Kartepe Şube Başkanı Ali Paşa Ay tarafından Atatürk Anıtı’na çelenk konularak saygı duruşu ve istiklal marşı okunması ile gerçekleştirildi. Bu yıl 100'nci yıldönümü kutlanan 19 Eylül Gaziler Günü törenlerinde Dernek Başkanı Ay günün anlam ve önemini anlatan bir konuşma yaptı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaeliyenihaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.