LASTİK İŞ yılbaşı
kbb bayram

KARTEPE’DE KURBAN BAYRAMI COŞKUSU

KARTEPE 13.07.2022 - 11:44, Güncelleme: 13.07.2022 - 11:44
 

KARTEPE’DE KURBAN BAYRAMI COŞKUSU

Kurban Bayramı münasebetiyle Kartepe Belediyesi tarafından ilçe genelinde düzenlenen etkinliklerle Kartepeli minikler bayram coşkusunu doyasıya yaşadılar.

Kartepe Belediyesi tarafından Kurban Bayramı münasebetiyle ilçe genelinde düzenlenen etkinliklerle Kartepeli minikler gönüllerince eğlendiler. Bayramda yapılan etkinliklerde Kartepe Belediyesi’ne ait üstü açık otobüs ile mahalle meydanlarında miniklerle buluştu.   MİNİKLER DOYASIYA EĞLENDİ Hazırlanan Kurban Bayramı otobüsü ile ilçe genelinde çocukların bayramı kutlandı. Kutlama sırasında paylaçolar ve masal kahramanları eşliğinde çocuklar eğlenirken, dondurma, balon, şeker ve çikolatadan oluşan paketler bayram hediyesi olarak dağıtıldı. İlçe genelinde otobüs turunda Kartepeli minikler müzikler eşliğinde doyasıya eğlendi.     Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman “Kartepeli hemşehrilerimizin Kurban Bayramını tebrik ediyorum. Kurban Bayramı münasebetiyle ilçemiz genelinde Kartepeli miniklerimiz için hazırladığımız bayram otobüsümüz çocuklarımızı çok güzel bir zaman geçirmelerini sağladı. Onların mutluluğu dünyalara bedel. Bugünün mutlu çocukları yarınlarımızın teminatıdır. Bu tür etkinliklerimiz devam edecektir” ifadelerini kullandı.  
Kurban Bayramı münasebetiyle Kartepe Belediyesi tarafından ilçe genelinde düzenlenen etkinliklerle Kartepeli minikler bayram coşkusunu doyasıya yaşadılar.

Kartepe Belediyesi tarafından Kurban Bayramı münasebetiyle ilçe genelinde düzenlenen etkinliklerle Kartepeli minikler gönüllerince eğlendiler. Bayramda yapılan etkinliklerde Kartepe Belediyesi’ne ait üstü açık otobüs ile mahalle meydanlarında miniklerle buluştu.

 

MİNİKLER DOYASIYA EĞLENDİ

Hazırlanan Kurban Bayramı otobüsü ile ilçe genelinde çocukların bayramı kutlandı. Kutlama sırasında paylaçolar ve masal kahramanları eşliğinde çocuklar eğlenirken, dondurma, balon, şeker ve çikolatadan oluşan paketler bayram hediyesi olarak dağıtıldı. İlçe genelinde otobüs turunda Kartepeli minikler müzikler eşliğinde doyasıya eğlendi.

 

 

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman “Kartepeli hemşehrilerimizin Kurban Bayramını tebrik ediyorum. Kurban Bayramı münasebetiyle ilçemiz genelinde Kartepeli miniklerimiz için hazırladığımız bayram otobüsümüz çocuklarımızı çok güzel bir zaman geçirmelerini sağladı. Onların mutluluğu dünyalara bedel. Bugünün mutlu çocukları yarınlarımızın teminatıdır. Bu tür etkinliklerimiz devam edecektir” ifadelerini kullandı.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaeliyenihaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.