KARTEPE’DE MUHTEŞEM TSM KONSERİ

KÜLTÜR-SANAT 24.05.2022 - 10:56, Güncelleme: 24.05.2022 - 10:56
 

KARTEPE’DE MUHTEŞEM TSM KONSERİ

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında düzenlenen Türk Sanat Müziği konseri büyük ilgi gördü.

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında Kartepe Belediyesi tarafından Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi’nde Aysel Demircan şefliğinde Kartepe Türk Sanat Müziği Korosu konser verdi.   GENİŞ KATILIM Etkinliğe Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman, belediye başkan yardımcıları, meclis üyeleri, birim müdürleri, muhtarlar ve Kartepeliler katıldı. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün sevdiği eserlerle başlayan konserde, Kartepeliler eserlere eşlik ettiler.   BU ŞAHADET ÇOK KIYMETLİDİR Programda konuşan Kartepe Belediye Başkanı Kocaman “Kartepemize özel bir gün geçiriyoruz. Bu vesile ile 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı bir kez daha kutluyorum. Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını rahmetle, şükranla anıyorum. Bu şahadet çok kıymetlidir. Bu bizim toprağımızın, memleketimizin, bayrağımızın, ezanımızın sağlam temellere bağlanmasının şehadetidir” dedi.  
19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında düzenlenen Türk Sanat Müziği konseri büyük ilgi gördü.

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında Kartepe Belediyesi tarafından Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi’nde Aysel Demircan şefliğinde Kartepe Türk Sanat Müziği Korosu konser verdi.

 

GENİŞ KATILIM

Etkinliğe Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman, belediye başkan yardımcıları, meclis üyeleri, birim müdürleri, muhtarlar ve Kartepeliler katıldı. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün sevdiği eserlerle başlayan konserde, Kartepeliler eserlere eşlik ettiler.

 

BU ŞAHADET ÇOK KIYMETLİDİR

Programda konuşan Kartepe Belediye Başkanı Kocaman “Kartepemize özel bir gün geçiriyoruz. Bu vesile ile 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı bir kez daha kutluyorum. Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını rahmetle, şükranla anıyorum. Bu şahadet çok kıymetlidir. Bu bizim toprağımızın, memleketimizin, bayrağımızın, ezanımızın sağlam temellere bağlanmasının şehadetidir” dedi.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaeliyenihaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.