KARTEPE’NİN ŞAMPİYON TAKIMI EMLAK VE İSTİMLAK MÜDÜRLÜĞÜ OLDU

SPOR 30.06.2022 - 09:47, Güncelleme: 30.06.2022 - 09:47
 

KARTEPE’NİN ŞAMPİYON TAKIMI EMLAK VE İSTİMLAK MÜDÜRLÜĞÜ OLDU

Kartepe Belediyesi geleneksel birimler arası futbol turnuvası çekişmeli karşılaşmalar sonrasında tamamlandı. Final karşılaşmasında Kartepe A.Ş.’yi yenen Emlak ve İstimlak Müdürlüğü şampiyon oldu.

Kartepe Belediyesi’nin 11.Geleneksel Birimler arası Futbol Turnuvası final karşılaşması ile tamamlandı. 23 Mayıs – 23 Haziran tarihleri arasında düzenlenen turnuvada 12 takım mücadele etti.   DERECEYE GİRENLER Futbol turnuvasında Kartepe A.Ş.’yi 5-4 yenen Emlak ve İstimlak Müdürlüğü birinci oldu. Kartepe A.Ş. ikinci, Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü üçüncü, İşletme Müdürlüğü dördüncü oldu.   12 TAKIM MÜCADELE ETTİ Kartepe Belediyesi birimler arası futbol turnuvasında 2 grupta 12 takım mücadele etti. Futbol turnuvasında En Centilmen takımlar Etüd Proje Müdürlüğü ile Temizlik İşleri Müdürlüğü Moloz ekibi oldu. Turnuvada Fen İşleri Müdürlüğü personellerinden Turan Kadıoğlu en iyi futbolcu seçilirken, 32 golle Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü personellerinden Burak Varol gol kralı oldu.     KOCAMAN KUPALARI VERDİ Turnuvanın final karşılaşması sonrasında dereceye girenlere ödüllerini veren Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman “Belediyemizin Birimler Arası düzenlediği futbol turnuvasına katılan tüm takımlarımızı tebrik ediyorum. 12 takımın büyük mücadelesi sonrasında Emlak ve İstimlak Müdürlüğümüz şampiyon oldu. Bu tür etkinlikler birimler arasında bağı güçlendirmektedir. Tüm takımlarımızı tebrik ederken emeği geçenlere teşekkür ediyorum” açıklamasında bulundu.
Kartepe Belediyesi geleneksel birimler arası futbol turnuvası çekişmeli karşılaşmalar sonrasında tamamlandı. Final karşılaşmasında Kartepe A.Ş.’yi yenen Emlak ve İstimlak Müdürlüğü şampiyon oldu.

Kartepe Belediyesi’nin 11.Geleneksel Birimler arası Futbol Turnuvası final karşılaşması ile tamamlandı. 23 Mayıs – 23 Haziran tarihleri arasında düzenlenen turnuvada 12 takım mücadele etti.

 

DERECEYE GİRENLER

Futbol turnuvasında Kartepe A.Ş.’yi 5-4 yenen Emlak ve İstimlak Müdürlüğü birinci oldu. Kartepe A.Ş. ikinci, Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü üçüncü, İşletme Müdürlüğü dördüncü oldu.

 

12 TAKIM MÜCADELE ETTİ

Kartepe Belediyesi birimler arası futbol turnuvasında 2 grupta 12 takım mücadele etti. Futbol turnuvasında En Centilmen takımlar Etüd Proje Müdürlüğü ile Temizlik İşleri Müdürlüğü Moloz ekibi oldu. Turnuvada Fen İşleri Müdürlüğü personellerinden Turan Kadıoğlu en iyi futbolcu seçilirken, 32 golle Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü personellerinden Burak Varol gol kralı oldu.  

 

KOCAMAN KUPALARI VERDİ

Turnuvanın final karşılaşması sonrasında dereceye girenlere ödüllerini veren Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman “Belediyemizin Birimler Arası düzenlediği futbol turnuvasına katılan tüm takımlarımızı tebrik ediyorum. 12 takımın büyük mücadelesi sonrasında Emlak ve İstimlak Müdürlüğümüz şampiyon oldu. Bu tür etkinlikler birimler arasında bağı güçlendirmektedir. Tüm takımlarımızı tebrik ederken emeği geçenlere teşekkür ediyorum” açıklamasında bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaeliyenihaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.