KARTEPE’YE MODERN SOKAK HAYVANLARI REHABİLİTASYON MERKEZİ

KARTEPE 28.07.2021 - 09:40, Güncelleme: 28.07.2021 - 09:40
 

KARTEPE’YE MODERN SOKAK HAYVANLARI REHABİLİTASYON MERKEZİ

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman’ın talimatıyla start verilen “Sokak Hayvanları Rehabilitasyon Merkezi”nin yapımı hızla devam ediyor.

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman’ın çok önemsediği sokak hayvanları ile ilgili “Sokak Hayvanları Rehabilitasyon ve Tedavi Merkezi” projesinin yapımı Karatepe Mahallesi Atla Terapi Merkezinin yanında hızla devam ediyor.   4 BİN METRE KAREDE HİZMET VERECEK Sokak Hayvanları Rehabilitasyon ve Tedavi Merkezi, 4000 metre kare alanda hizmet verecek. Merkezde 150 m² hizmet binası, 80 ve 60 m² lik toplamda 140 m² iki ayrı yapıda 20 adet hayvan barınağı, hizmet binası içerisinde 1 adet Post operatif alan,1 adet ameliyathane, 1 adet muayenehane, 1 adet veteriner hekim odası, 1 adet özel ilaç odası, 1 adet ecza odası, danışma, sosyal alan, 1 adet sarf malzeme deposu yer alacak. 20 adet barınak içerisinde 60 m²’lik yapıda hasta hayvan kabulü, banyo, kafesler ve 80 m²’lik yapıda ise sağlıklı hayvan kafesleri, müşahede alanı, karantina alanı, malzeme deposu ve kedi evi yer alacak.   SOKAKTAKİ DOSTLARIMIZ İÇİN HER ŞEYİ DÜŞÜNDÜK Çalışmaları yerinde inceleyen Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman “Sokak hayvanları için yapmış olduğumuz Rehabilitasyon ve Tedavi Merkezimizin devam eden inşaat çalışmalarını yerinde inceledik. Sokaktaki dostlarımız için her şeyi düşündük. Yapımına başladığımız rehabilitasyon merkezimiz ile; ameliyathane muayenehane ve veteriner odasının da içinde olacağı modern bir hizmet alanını Kartepemize kazandırıp, hayvan dostlarımıza daha güzel bir hayat sunmayı arzu ediyoruz” açıklamasında bulundu.  
Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman’ın talimatıyla start verilen “Sokak Hayvanları Rehabilitasyon Merkezi”nin yapımı hızla devam ediyor.

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman’ın çok önemsediği sokak hayvanları ile ilgili “Sokak Hayvanları Rehabilitasyon ve Tedavi Merkezi” projesinin yapımı Karatepe Mahallesi Atla Terapi Merkezinin yanında hızla devam ediyor.

 

4 BİN METRE KAREDE HİZMET VERECEK

Sokak Hayvanları Rehabilitasyon ve Tedavi Merkezi, 4000 metre kare alanda hizmet verecek. Merkezde 150 m² hizmet binası, 80 ve 60 m² lik toplamda 140 m² iki ayrı yapıda 20 adet hayvan barınağı, hizmet binası içerisinde 1 adet Post operatif alan,1 adet ameliyathane, 1 adet muayenehane, 1 adet veteriner hekim odası, 1 adet özel ilaç odası, 1 adet ecza odası, danışma, sosyal alan, 1 adet sarf malzeme deposu yer alacak. 20 adet barınak içerisinde 60 m²’lik yapıda hasta hayvan kabulü, banyo, kafesler ve 80 m²’lik yapıda ise sağlıklı hayvan kafesleri, müşahede alanı, karantina alanı, malzeme deposu ve kedi evi yer alacak.

 

SOKAKTAKİ DOSTLARIMIZ İÇİN HER ŞEYİ DÜŞÜNDÜK

Çalışmaları yerinde inceleyen Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman “Sokak hayvanları için yapmış olduğumuz Rehabilitasyon ve Tedavi Merkezimizin devam eden inşaat çalışmalarını yerinde inceledik. Sokaktaki dostlarımız için her şeyi düşündük. Yapımına başladığımız rehabilitasyon merkezimiz ile; ameliyathane muayenehane ve veteriner odasının da içinde olacağı modern bir hizmet alanını Kartepemize kazandırıp, hayvan dostlarımıza daha güzel bir hayat sunmayı arzu ediyoruz” açıklamasında bulundu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaeliyenihaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.