KAZADA 2 KİŞİ YARALANDI

ASAYİŞ 30.07.2021 - 15:17, Güncelleme: 30.07.2021 - 15:17
 

KAZADA 2 KİŞİ YARALANDI

İzmit'de otomobil ile ticari taksinin kafa kafaya çarpışması neticesinde meydana gelen kazada 2 kişi yaralandı.

(İHA) - Kaza,  D-100 karayolu Kandıra sapağında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, M.U. idaresindeki 41 AFJ 296 plakalı otomobil ile S.K. idaresindeki ticari taksi kafa kafaya çarpıştı. Kazada M.U. ve otomobilinde yolcu olarak bulunan T.G. yaralandı. Kazayı görenler 112 Acil Çağrı Merkezi'ne ihbarda bulundu. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralılar, olay yerindeki müdahalelerin ardından hastaneye kaldırıldı. Kaza ile ilgili inceleme başlatıldı.
İzmit'de otomobil ile ticari taksinin kafa kafaya çarpışması neticesinde meydana gelen kazada 2 kişi yaralandı.

(İHA) - Kaza,  D-100 karayolu Kandıra sapağında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, M.U. idaresindeki 41 AFJ 296 plakalı otomobil ile S.K. idaresindeki ticari taksi kafa kafaya çarpıştı. Kazada M.U. ve otomobilinde yolcu olarak bulunan T.G. yaralandı. Kazayı görenler 112 Acil Çağrı Merkezi'ne ihbarda bulundu. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralılar, olay yerindeki müdahalelerin ardından hastaneye kaldırıldı.
Kaza ile ilgili inceleme başlatıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaeliyenihaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.