LASTİK İŞ yılbaşı

KOCAELİSPOR TARAFTAR DERNEĞİ BAŞKANI HALUK BOZO İSTİFA ETTİ

SPOR 16.01.2023 - 20:56, Güncelleme: 16.01.2023 - 21:17
 

KOCAELİSPOR TARAFTAR DERNEĞİ BAŞKANI HALUK BOZO İSTİFA ETTİ

Kocaelispor Taraftarlar Derneği Başkanı Haluk Bozo istifa etti.

Kocaelispor Taraftarlar Derneği Başkanı Haluk Bizi görevinden istifa etti. Haluk Bozo sosyal medyadan yaptığı paylaşımda şunları kaydetti; "Büyük Kocaelispor ve Hodri Meydan Ailesi kurulduğu ilk günden beri pankartından davuluna, tribün liderliginden, dernek başkanlığına kadar bana verilen bütün görevleri layıgıyla yapmaya çalıştım. Gerek sosyal medyadan duydugum söylemler, gerek sagda solda benim Kocaelispora zarar verdiğimi düşünenlere şunları söylemek isterim ki; Ben bugüne kadar Kocaelispor'un zarar görmesini asla ve asla istemedim. Kocaelispor'un zarar görmesini isteyecekte en son kişilerden biriyimdir. Dernek başkanlığı yaptigim süre zarfı boyunca deplasmanlara giderken Kocaeli Büyükşehir  Belediyesi'nden derneğimize tahsis edilen otobüslerden hiç bir gelir beklemedim, hiç bir taraftarımızdan bugüne kadar ücret talep etmedim. Kulübümüzden aldıgımız yardımları maçlara giderken ihtiyaç sahiplerine dagitmaya, elimizden geldiğince taraftarlarımıza bölüştürmeye, hastanelerde tedavi gören kardeşlerimizin yakınlarına ya da cezaevlerinde yatan kader mahkumu kardeşlerimize paylaştırmaya çalıştım. Bugüne kadar her zaman elimden geldiğince Kocaelispor'a ve Hodri Meydan'a layigiyla hizmet vermek için burada oldum. Göreve gelmiş olduğum günden beri, kimseden bir çıkar gözetmeksizin sadece Kocaelisporumuzun geride bırakmış olduğu son 10 yıla tekrar dönmemesi için mücadele ettim. Istedigim tek şey; Kocaelisporun zarar görmemesi ve verilen desteklerin kaos ortamından kaynaklanarak geri çekilmemesiydi. Geldigimiz noktada Hodri Meydan Taraftarlar Derneği Başkanligi ve Tribün Liderligi görevimden ayrılmış bulunmaktayım. Görevimden ayrılırken Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından derneğimize tahsis edilen dernek lokalini taraftarımıza kazandırmanın mutluluğunu yaşıyorum. Bu süre zarfında kimin bana hakkı geçmişse hakkını helal etsin, benimde kimde hakkım varsa helal olsun. Allah'a emanet olun."
Kocaelispor Taraftarlar Derneği Başkanı Haluk Bozo istifa etti.

Kocaelispor Taraftarlar Derneği Başkanı Haluk Bizi görevinden istifa etti. Haluk Bozo sosyal medyadan yaptığı paylaşımda şunları kaydetti;

"Büyük Kocaelispor ve  Hodri Meydan Ailesi kurulduğu ilk günden beri pankartından davuluna, tribün liderliginden, dernek başkanlığına kadar bana verilen bütün görevleri layıgıyla yapmaya çalıştım. Gerek sosyal medyadan duydugum söylemler, gerek sagda solda benim Kocaelispora zarar verdiğimi düşünenlere şunları söylemek isterim ki; Ben bugüne kadar Kocaelispor'un zarar görmesini asla ve asla istemedim.
Kocaelispor'un zarar görmesini isteyecekte en son kişilerden biriyimdir. Dernek başkanlığı yaptigim süre zarfı boyunca deplasmanlara giderken Kocaeli Büyükşehir  Belediyesi'nden derneğimize tahsis edilen otobüslerden hiç bir gelir beklemedim, hiç bir taraftarımızdan bugüne kadar ücret talep etmedim.

Kulübümüzden aldıgımız yardımları maçlara giderken ihtiyaç sahiplerine dagitmaya, elimizden geldiğince taraftarlarımıza bölüştürmeye, hastanelerde tedavi gören kardeşlerimizin yakınlarına ya da cezaevlerinde yatan kader mahkumu kardeşlerimize paylaştırmaya çalıştım.

Bugüne kadar her zaman elimden geldiğince Kocaelispor'a ve Hodri Meydan'a layigiyla hizmet vermek için burada oldum.
Göreve gelmiş olduğum günden beri, kimseden bir çıkar gözetmeksizin sadece Kocaelisporumuzun geride bırakmış olduğu son 10 yıla tekrar dönmemesi için mücadele ettim. Istedigim tek şey; Kocaelisporun zarar görmemesi ve verilen desteklerin kaos ortamından kaynaklanarak geri çekilmemesiydi.

Geldigimiz noktada Hodri Meydan Taraftarlar Derneği Başkanligi ve Tribün Liderligi görevimden ayrılmış bulunmaktayım. Görevimden ayrılırken Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından derneğimize tahsis edilen dernek lokalini taraftarımıza kazandırmanın mutluluğunu yaşıyorum. Bu süre zarfında kimin bana hakkı geçmişse hakkını helal etsin, benimde kimde hakkım varsa helal olsun. Allah'a emanet olun."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaeliyenihaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.