LASTİK İŞ yılbaşı

KOCAMAN EKİPLERİN BAŞINDA

KARTEPE 11.08.2021 - 11:21, Güncelleme: 11.08.2021 - 11:21
 

KOCAMAN EKİPLERİN BAŞINDA

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman, ilçe genelinde Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler tarafından yapılan çalışmaları yerinde inceledi.

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman, ilçe genelinde yapılan çalışmaları yakından takip ediyor. Başkan Kocaman, Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler tarafından Ataevler ve Sarımeşe Mahallesi’nde yapılan çalışmaları yerinde inceledi.    600 TON ASFALT SERİLDİ Belediye ekipleri tarafından Ataevler Mahallesi’nde 8 metre genişliğinde 110 metre uzunluğunda Necati Cumali Sokak da 250 ton, Sarımeşe Mahallesi’nde 6 metre genişliğinde 220 metre uzunluğunda Salkım Sokak da 350 ton asfalt serimi gerçekleştirildi.   MODERN KARTEPE Çalışmaları yerinde inceleyen Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman “İlçemiz genelinde devam eden üstyapı ve asfalt serim çalışmalarımız ile daha modern bir Kartepe için durmaksızın çalışıyoruz. Kartepemizin her noktasında ekiplerimiz tarafından çalışma yapılmaktadır. Bu çalışmalar aralıksız devam edecektir. Hemşehrilerimize en iyi şekilde hizmet etmeye devam ediyoruz” açıklamasında bulundu. 
Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman, ilçe genelinde Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler tarafından yapılan çalışmaları yerinde inceledi.

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman, ilçe genelinde yapılan çalışmaları yakından takip ediyor. Başkan Kocaman, Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler tarafından Ataevler ve Sarımeşe Mahallesi’nde yapılan çalışmaları yerinde inceledi. 

 

600 TON ASFALT SERİLDİ

Belediye ekipleri tarafından Ataevler Mahallesi’nde 8 metre genişliğinde 110 metre uzunluğunda Necati Cumali Sokak da 250 ton, Sarımeşe Mahallesi’nde 6 metre genişliğinde 220 metre uzunluğunda Salkım Sokak da 350 ton asfalt serimi gerçekleştirildi.

 

MODERN KARTEPE

Çalışmaları yerinde inceleyen Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman “İlçemiz genelinde devam eden üstyapı ve asfalt serim çalışmalarımız ile daha modern bir Kartepe için durmaksızın çalışıyoruz. Kartepemizin her noktasında ekiplerimiz tarafından çalışma yapılmaktadır. Bu çalışmalar aralıksız devam edecektir. Hemşehrilerimize en iyi şekilde hizmet etmeye devam ediyoruz” açıklamasında bulundu. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaeliyenihaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.