LASTİK İŞ yılbaşı
kbb bayram

KÖRFEZ'DE HALK MECLİSİ DEVAM EDİYOR

KÖRFEZ 10.01.2022 - 11:29, Güncelleme: 10.01.2022 - 11:29
 

KÖRFEZ'DE HALK MECLİSİ DEVAM EDİYOR

Körfez Belediyesi tarafından başlatılan halk meclisleri köylerde devam etti.

(İHA) - Belediye Başkanı Şener Söğüt, başkan yardımcıları, meclis üyeleri ve ilgili birim müdürleri ile birlikte Kalburcu, Naip, Şemsettin ve Elmacık köylerinde gerçekleştirilen halk meclislerine katıldı. Muhtarlarla birlikte köyün eksik noktalarını gezen, onların taleplerini dinleyen Söğüt, yerinde inceleme yaparak çözüm için de gerekli talimatları verdi. Başkan Söğüt ilk olarak Kalburcu Köyü’ne geçti. Burada muhtar Mustafa Köse ile bir araya gelen Söğüt, beraber vatandaşların ilettiği ve muhtarın tespit ettiği eksiklikleri inceledi. Söğüt, özellikle Kalburcu’ya doğalgaz gelmesi ile birlikte büyük bir kolaylık olduğunu belirterek, üstyapı çalışmalarının da hızla devam ettiğini belirtti. Talepleri dinledi Başkan Söğüt daha sonra Naip, Şemsettin ve Elmacık köylerinde incelemelerde bulundu. Büyükşehir ile birlikte köylerin eksikliklerini gidermek adına önemli adımlar attıklarını belirten Başkan Söğüt, köy grup yollarının yenilendiğini, Naip-Kalburcu yolunun da asfalt seriminde sona gelindiğini belirtti. "Doğalgazla buluşturuyoruz" Köylerin doğalgazla buluşmasında da çalışmaların devam ettiğini belirten Başkan Söğüt, "Tek tek köylerimiz doğalgazla buluşuyor. Bu kapsamda çalışmalar devam ediyor. Bizler için şehir merkezindeki mahalleler ile köylerimiz arasında bir fark yok. Orada ne varsa, köylerimizde de aynısı oluyor" ifadelerini kullandı.
Körfez Belediyesi tarafından başlatılan halk meclisleri köylerde devam etti.

(İHA) - Belediye Başkanı Şener Söğüt, başkan yardımcıları, meclis üyeleri ve ilgili birim müdürleri ile birlikte Kalburcu, Naip, Şemsettin ve Elmacık köylerinde gerçekleştirilen halk meclislerine katıldı. Muhtarlarla birlikte köyün eksik noktalarını gezen, onların taleplerini dinleyen Söğüt, yerinde inceleme yaparak çözüm için de gerekli talimatları verdi. Başkan Söğüt ilk olarak Kalburcu Köyü’ne geçti. Burada muhtar Mustafa Köse ile bir araya gelen Söğüt, beraber vatandaşların ilettiği ve muhtarın tespit ettiği eksiklikleri inceledi. Söğüt, özellikle Kalburcu’ya doğalgaz gelmesi ile birlikte büyük bir kolaylık olduğunu belirterek, üstyapı çalışmalarının da hızla devam ettiğini belirtti.
Talepleri dinledi
Başkan Söğüt daha sonra Naip, Şemsettin ve Elmacık köylerinde incelemelerde bulundu. Büyükşehir ile birlikte köylerin eksikliklerini gidermek adına önemli adımlar attıklarını belirten Başkan Söğüt, köy grup yollarının yenilendiğini, Naip-Kalburcu yolunun da asfalt seriminde sona gelindiğini belirtti.
"Doğalgazla buluşturuyoruz"
Köylerin doğalgazla buluşmasında da çalışmaların devam ettiğini belirten Başkan Söğüt, "Tek tek köylerimiz doğalgazla buluşuyor. Bu kapsamda çalışmalar devam ediyor. Bizler için şehir merkezindeki mahalleler ile köylerimiz arasında bir fark yok. Orada ne varsa, köylerimizde de aynısı oluyor" ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaeliyenihaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.