LASTİK İŞ yılbaşı

KÖRFEZLİ GENÇ AV TÜFEĞİYLE İNTİHAR ETTİ

KÖRFEZ 30.04.2022 - 18:47, Güncelleme: 30.04.2022 - 19:08
 

KÖRFEZLİ GENÇ AV TÜFEĞİYLE İNTİHAR ETTİ

Körfez Yukarı Hereke Cumhuriyet Mahallesi'nde oturan ve 4 ay önce nişanlanan Yavuz Çelikdede (24) adlı genç, iftardan hemen önce av tüfeği ile kendisini karnından vurdu. Ağır yaralanan genç hastaneye kaldırıldı ama tüm çabalara rağmen kurtarılamadı.

Alınan bilgi ve iddialara göre Cumhuriyet Mahallesi Karanlık Dere mevkii Seçkin Sokak’ta oturan ve Gebze’de bir fabrikada çalışan Yavuz Çelikdere, 4 ay önce nişan yaparak mutlu bir evliliğe ilk adımını attı. 4 ay sonra yapılması kararlaştırılan düğün için hazırlıklara başlayan Yavuz Çelikdere, dün akşam iftardan kısa süre önce av tüfeğini alarak fişek koymaya başladı. Evdekilerin sorması üzerine domuzlar için hazırladığını söyleyen genç adam daha sonra bahçeye çıktı. Kısa süre sonra tüfek sesi duyan ev halkı dışarı çıktıklarında Yavuz Çelikdede’yi karnından vurulmuş olarak kanlar içinde buldular. Çağrılan ambulansla hemen ilk müdahale sonrasında hastaneye kaldırılan genç adam tüm çabalara rağmen kurtarılamadı ve vefat etti. Yapılan otopsi ve soruşturma sonrasında canına kıydığı belirlenen Yavuz Çelikdede, bugün Karanlıkdere camiinde kılınacak olan ikindi namazı sonrasında yukarı Hereke Mezarlığında toprağa verilecek.
Körfez Yukarı Hereke Cumhuriyet Mahallesi'nde oturan ve 4 ay önce nişanlanan Yavuz Çelikdede (24) adlı genç, iftardan hemen önce av tüfeği ile kendisini karnından vurdu. Ağır yaralanan genç hastaneye kaldırıldı ama tüm çabalara rağmen kurtarılamadı.

Alınan bilgi ve iddialara göre Cumhuriyet Mahallesi Karanlık Dere mevkii Seçkin Sokak’ta oturan ve Gebze’de bir fabrikada çalışan Yavuz Çelikdere, 4 ay önce nişan yaparak mutlu bir evliliğe ilk adımını attı.

4 ay sonra yapılması kararlaştırılan düğün için hazırlıklara başlayan Yavuz Çelikdere, dün akşam iftardan kısa süre önce av tüfeğini alarak fişek koymaya başladı. Evdekilerin sorması üzerine domuzlar için hazırladığını söyleyen genç adam daha sonra bahçeye çıktı. Kısa süre sonra tüfek sesi duyan ev halkı dışarı çıktıklarında Yavuz Çelikdede’yi karnından vurulmuş olarak kanlar içinde buldular.

Çağrılan ambulansla hemen ilk müdahale sonrasında hastaneye kaldırılan genç adam tüm çabalara rağmen kurtarılamadı ve Son dakika vefat haberleri">vefat etti. Yapılan otopsi ve Son dakika soruşturma haberleri">soruşturma sonrasında canına kıydığı belirlenen Yavuz Çelikdede, bugün Karanlıkdere camiinde kılınacak olan ikindi namazı sonrasında yukarı Hereke Mezarlığında toprağa verilecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaeliyenihaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.