MALATYALI ÖĞRENCİLER GÖLCÜK'E HAYRAN KALDILAR

GÖLCÜK 27.05.2022 - 09:49, Güncelleme: 27.05.2022 - 09:49
 

MALATYALI ÖĞRENCİLER GÖLCÜK'E HAYRAN KALDILAR

Öğrenci Değişim Programı kapsamında Kocaeli’ne gelen Malatyalı lise öğrencileri, gezi için geldikleri Gölcük’ün tarihi ve turistik alanlarına hayran kaldılar.

Malatya Selahaddin Eyyubi Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri, Gölcük’ün tarihi ve turistik yerlerini gezdiler. Öğrenci Değişim Programı kapsamında öğretmenleri ile birlikte Kocaeli’ne gelen 9-10 ve 11. sınıf öğrencileri, Gölcük Belediyesi’nin misafiri oldular. Kültür gezisi kapsamında öğrenciler ilk olarak Değirmendere Yalı Evleri’ni ziyaret ederek, Seramik Evi, Kütüphane ve Ahşap Evini gezerek Değirmendere sahilinde İzmit Körfezi’nin tadını çıkardılar.   HAT MÜZESİNDEKİ ESERLERİ DİKKATLE İNCELEDİLER Gölcük Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü personeli eşliğinde devam eden gezide, öğrencilerin bir sonraki durağı, Sultan Baba Türbesi ve Hattat Ali Vasfi İzmidî Hüsn-i Hat Müzesi oldu. Türbe ve müze hakkında bilgiler alan öğrenciler, müzede sergilenen eserleri dikkatle incelediler.   TARİHİ TURİSTİK VE DOĞAL GÜZELLİKLERE HAYRAN KALDILAR Son olarak Kazıklı Kervansarayı Kültür Yapısı’nı ziyaret eden öğrenciler, Gölcük’ün tarihi, turistik ve doğal güzelliklerine hayran kaldıklarını dile getirdiler. İlçe gezisinden memnun kalan öğrenciler, kendilerini misafir eden Gölcük Belediyesi’ne teşekkür ettiler.
Öğrenci Değişim Programı kapsamında Kocaeli’ne gelen Malatyalı lise öğrencileri, gezi için geldikleri Gölcük’ün tarihi ve turistik alanlarına hayran kaldılar.

Malatya Selahaddin Eyyubi Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri, Gölcük’ün tarihi ve turistik yerlerini gezdiler. Öğrenci Değişim Programı kapsamında öğretmenleri ile birlikte Kocaeli’ne gelen 9-10 ve 11. sınıf öğrencileri, Gölcük Belediyesi’nin misafiri oldular. Kültür gezisi kapsamında öğrenciler ilk olarak Değirmendere Yalı Evleri’ni ziyaret ederek, Seramik Evi, Kütüphane ve Ahşap Evini gezerek Değirmendere sahilinde İzmit Körfezi’nin tadını çıkardılar.

 

HAT MÜZESİNDEKİ ESERLERİ DİKKATLE İNCELEDİLER

Gölcük Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü personeli eşliğinde devam eden gezide, öğrencilerin bir sonraki durağı, Sultan Baba Türbesi ve Hattat Ali Vasfi İzmidî Hüsn-i Hat Müzesi oldu. Türbe ve müze hakkında bilgiler alan öğrenciler, müzede sergilenen eserleri dikkatle incelediler.

 

TARİHİ TURİSTİK VE DOĞAL GÜZELLİKLERE HAYRAN KALDILAR

Son olarak Kazıklı Kervansarayı Kültür Yapısı’nı ziyaret eden öğrenciler, Gölcük’ün tarihi, turistik ve doğal güzelliklerine hayran kaldıklarını dile getirdiler. İlçe gezisinden memnun kalan öğrenciler, kendilerini misafir eden Gölcük Belediyesi’ne teşekkür ettiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaeliyenihaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.