GÖLCÜK BELEDİYESİ BAYRAM
kbb bayram

MEDAR HASTANELERİ GÜCÜNE GÜÇ KATMAYA DEVAM EDİYOR

SAĞLIK 30.05.2022 - 10:15, Güncelleme: 30.05.2022 - 10:15
 

MEDAR HASTANELERİ GÜCÜNE GÜÇ KATMAYA DEVAM EDİYOR

Gölcük, Gebze ve Sakarya, İstanbul Ataşehir ve son olarak İzmit’te bulunan sağlık noktaları ile gücüne güç katan Medar Hastaneleri, yeni hekim taransferleri ile kadrosunu genişletmeye devam ediyor

Medar Hastaneleri’nin 25 yıllık sağlık tecrübesi ile ilk hizmet noktalarından biri olan Medar Hastanesi Gölcük, bünyesine Kadın Hastalıkları ve Doğum uzmanı Op.Dr. Sare DOĞAN, Ortopedi ve Travmatoloji uzmanı Op.Dr. Ali Ozan ÇELİK’i hekim kadrosuna dahil ederek hizmet kalitesini arttırmaya devam ediyor. Kadın Hastalıkları ve Doğum uzmanı Op.Dr. Sare Doğan’la birlikte kadın hastalıkları ve doğum braşında hekim sayısını 6’ya çıkaran Medar Hastanesi Gölcük, Ortopedi ve Travmatoloji hekimi Op.Dr. Ali Ozan ÇELİK ile ortopedi branşında hekim sayısını ikiye çıkarmış oldu.   Op.Dr. SARE DOĞAN Kimdir? Adana doğumlu olan Kadın Hastalıkları ve Doğum uzmanı  Op.Dr. Sare DOĞAN Tıp Eğitimini İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi’nde aldı. Kadın Hastalıkalrı ve Doğum alanında uzmanlığı Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde alan DOĞAN, sırasıya Giresun Şebinkarahisar 112 Acil İstasyonu, Diyarbakır Cüngüş Devlet Hastanesi, Sakarya Devlet Hastanesi, Gölcük Şirinköy Aile Sağlığı Merkezi ve son olarak da Körfez Devlet Hastanesi’nde Kadın Hastalıkları ve Doğum uzmanı olarak görev aldı. Uzmanlık alanları arasında Gebelik ve riskli gebelikler, Fonksiyonel Tıp Yönüyle Kadın Hastalıkları, Prekonsepsiyonel Bakım (gebelik öncesi bakım ), Perimenopoz ve Menopozal Hastalıklar, Yumurtalık Kisti, Histeroskopi, Laporoskopi, Laporotomi, Kadın Genital Kanserleri, İnfertilite, Miyom tedavisi, Genital estetik ve cinsel sağlık, Lazer ile vajinal enfeksiyonlar, vajinal estetik ve idrar inkontinans bulunmaktadır.   Op.Dr. Ali Ozan ÇELİK  kimdir? 1980  Adana doğumlu olan Ortopedi ve Travmatoloji uzmanı Op.Dr. Ali Ozan ÇELİK tıp eğitimini  1998-2004 yılları arasında Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde aldı. 2005-2011 yılları arasında Ankara Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi Ortopedi ve Travmatoloji Kliniğinde uzmanlığını tamamladı. Malatya Devlet Hastanesi Beydağı Kampüsü Ortopedi ve Travmatoloji uzmanı olarak mecburi hizmetini tamamlayan ÇELİK, 2013 -2022 yılları arasında Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi’nde Ortopedi ve Travmatoloji uzmanı olarak görev yapmıştır. Uzmanlık alanları Travma cerrahisi (kırık-çıkıkların sağaltımı), Diz-ayak bileği artroskopisi, Diz-kalça total protez cerrahisi, Kas ve iskelet sistemi tümorlerinin cerrahi tedavisi, Doğumsal kas ve iskelet sistemi anomalilerinin cerrahi ve ameliyatsız düzeltilmesi, Eklem içi PRP- viskosupplemantasyon uygulamaları, Tendinopatilerde PRP uygulamaları, Osteoporoz tedavileri bulunmaktadır.  
Gölcük, Gebze ve Sakarya, İstanbul Ataşehir ve son olarak İzmit’te bulunan sağlık noktaları ile gücüne güç katan Medar Hastaneleri, yeni hekim taransferleri ile kadrosunu genişletmeye devam ediyor

Medar Hastaneleri’nin 25 yıllık sağlık tecrübesi ile ilk hizmet noktalarından biri olan Medar Hastanesi Gölcük, bünyesine Kadın Hastalıkları ve Doğum uzmanı Op.Dr. Sare DOĞAN, Ortopedi ve Travmatoloji uzmanı Op.Dr. Ali Ozan ÇELİK’i hekim kadrosuna dahil ederek hizmet kalitesini arttırmaya devam ediyor. Kadın Hastalıkları ve Doğum uzmanı Op.Dr. Sare Doğan’la birlikte kadın hastalıkları ve doğum braşında hekim sayısını 6’ya çıkaran Medar Hastanesi Gölcük, Ortopedi ve Travmatoloji hekimi Op.Dr. Ali Ozan ÇELİK ile ortopedi branşında hekim sayısını ikiye çıkarmış oldu.

 

Op.Dr. SARE DOĞAN Kimdir?

Adana doğumlu olan Kadın Hastalıkları ve Doğum uzmanı  Op.Dr. Sare DOĞAN Tıp Eğitimini İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi’nde aldı. Kadın Hastalıkalrı ve Doğum alanında uzmanlığı Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde alan DOĞAN, sırasıya Giresun Şebinkarahisar 112 Acil İstasyonu, Diyarbakır Cüngüş Devlet Hastanesi, Sakarya Devlet Hastanesi, Gölcük Şirinköy Aile Sağlığı Merkezi ve son olarak da Körfez Devlet Hastanesi’nde Kadın Hastalıkları ve Doğum uzmanı olarak görev aldı. Uzmanlık alanları arasında Gebelik ve riskli gebelikler, Fonksiyonel Tıp Yönüyle Kadın Hastalıkları, Prekonsepsiyonel Bakım (gebelik öncesi bakım ), Perimenopoz ve Menopozal Hastalıklar, Yumurtalık Kisti, Histeroskopi, Laporoskopi, Laporotomi, Kadın Genital Kanserleri, İnfertilite, Miyom tedavisi, Genital estetik ve cinsel sağlık, Lazer ile vajinal enfeksiyonlar, vajinal estetik ve idrar inkontinans bulunmaktadır.

 

Op.Dr. Ali Ozan ÇELİK  kimdir?

1980  Adana doğumlu olan Ortopedi ve Travmatoloji uzmanı Op.Dr. Ali Ozan ÇELİK tıp eğitimini  1998-2004 yılları arasında Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde aldı. 2005-2011 yılları arasında Ankara Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi Ortopedi ve Travmatoloji Kliniğinde uzmanlığını tamamladı. Malatya Devlet Hastanesi Beydağı Kampüsü Ortopedi ve Travmatoloji uzmanı olarak mecburi hizmetini tamamlayan ÇELİK, 2013 -2022 yılları arasında Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi’nde Ortopedi ve Travmatoloji uzmanı olarak görev yapmıştır. Uzmanlık alanları Travma cerrahisi (kırık-çıkıkların sağaltımı), Diz-ayak bileği artroskopisi, Diz-kalça total protez cerrahisi, Kas ve iskelet sistemi tümorlerinin cerrahi tedavisi, Doğumsal kas ve iskelet sistemi anomalilerinin cerrahi ve ameliyatsız düzeltilmesi, Eklem içi PRP- viskosupplemantasyon uygulamaları, Tendinopatilerde PRP uygulamaları, Osteoporoz tedavileri bulunmaktadır.

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaeliyenihaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.