LASTİK İŞ yılbaşı
kbb bayram

MHP İLÇE BAŞKANI GÖREVDEN ALINDI

SİYASET 11.10.2021 - 16:00, Güncelleme: 11.10.2021 - 16:00
 

MHP İLÇE BAŞKANI GÖREVDEN ALINDI

Milliyetçi Hareket Partisi Kartepe İlçe Başkanı Murat Kalender görevden alındı. Kalender sosyal medya hesabından helallik istedi

Milliyetçi Hareket Partisi Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü’nün görevden alınması sonrası İl Başkanlığında Yunus Emre Kurt atanmıştı. Kurt’un göreve başladığı günün akşamında Aydın Ünlü’ye yakınlığı ile bilinen ilçe başkanları istifa etmişti. MHP Kartepe İlçe Başkanı Murat Kalender ise görevine devam etme kararı almıştı. “GENEL MERKEZ TARAFINDAN FESİH EDİLDİ” Kartepe İlçe Başkanı Murat Kalender’in Genel Merkez tarafından görevden alındığı öğrenildi. Murat Kalender sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Değerli yöneticiler MHP Kartepe ilçe başkanlığı genel merkez tarafından fesih edilmiştir, hakkımızda hayırlısı olsun biz büyük bir aileyiz, her zaman davamızın emrindeyiz. Yönetim olarak hakkınızı helal edin. Bizden yana hak hukuk ne varsa helal olsun" ifadelerini kullandı.
Milliyetçi Hareket Partisi Kartepe İlçe Başkanı Murat Kalender görevden alındı. Kalender sosyal medya hesabından helallik istedi

Milliyetçi Hareket Partisi Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü’nün görevden alınması sonrası İl Başkanlığında Yunus Emre Kurt atanmıştı. Kurt’un göreve başladığı günün akşamında Aydın Ünlü’ye yakınlığı ile bilinen ilçe başkanları istifa etmişti. MHP Kartepe İlçe Başkanı Murat Kalender ise görevine devam etme kararı almıştı.

“GENEL MERKEZ TARAFINDAN FESİH EDİLDİ”
Kartepe İlçe Başkanı Murat Kalender’in Genel Merkez tarafından görevden alındığı öğrenildi. Murat Kalender sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Değerli yöneticiler MHP Kartepe ilçe başkanlığı genel merkez tarafından fesih edilmiştir, hakkımızda hayırlısı olsun biz büyük bir aileyiz, her zaman davamızın emrindeyiz. Yönetim olarak hakkınızı helal edin. Bizden yana hak hukuk ne varsa helal olsun" ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaeliyenihaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.