LASTİK İŞ yılbaşı
kbb bayram

MİLLETVEKİLİ ZEYBEK KARTEPE’DE TEMASLARDA BULUNDU

SİYASET 21.07.2022 - 10:53, Güncelleme: 21.07.2022 - 10:53
 

MİLLETVEKİLİ ZEYBEK KARTEPE’DE TEMASLARDA BULUNDU

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman, Kartepe’de temaslarda bulunan AK Parti Kocaeli Milletvekili Av.Emine Zeybek’e yapılan çalışmalar hakkında bilgi verirken, ziyaret programlarına da eşlik etti.

AK Parti Kocaeli Milletvekili Av.Emine Zeybek temaslarda bulunmak üzere Kartepe’ye geldi. Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman tarafından misafir edilen Zeybek’e AK Parti İlçe Başkanı Sadık Yılmaz, Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Erol Arutan ve ilçe yöneticileri eşlik etti.   MÜNİR ERTUĞ’A ZİYARET AK Parti Milletvekili Emine Zeybek ve Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman, Macaristan'dan Altın Madalya ile dönen Münir Ertuğ’u ziyaret ederek tebrik ederek başarılarının devamını dilediler. Macaristan'ın Paks kentinde 34 ülkeden 133 kadın, 260 erkek judocunun katıldığı Avrupa Kupası Gençler Judo Şampiyonasında ay yıldızlı bayrağımızı temsil eden judocu Münir Ertuğ +100 kiloda şampiyon oldu ve büyük bir başarıya imza attı.   KOCAMAN BİLGİ VERDİ Milletvekili Emine Zeybek, Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman, ile birlikte Kağıtspor Engelli Boccia Takımı ve Acısu Camii 4-6 yaş Kur'an Kursu’nu ziyaret ettiler. Başkan Kocaman, Kartepe genelinde yapılan çalışmalar hakkında Milletvekili Zeybek’e bilgi verdi.
Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman, Kartepe’de temaslarda bulunan AK Parti Kocaeli Milletvekili Av.Emine Zeybek’e yapılan çalışmalar hakkında bilgi verirken, ziyaret programlarına da eşlik etti.

AK Parti Kocaeli Milletvekili Av.Emine Zeybek temaslarda bulunmak üzere Kartepe’ye geldi. Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman tarafından misafir edilen Zeybek’e AK Parti İlçe Başkanı Sadık Yılmaz, Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Erol Arutan ve ilçe yöneticileri eşlik etti.

 

MÜNİR ERTUĞ’A ZİYARET

AK Parti Milletvekili Emine Zeybek ve Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman, Macaristan'dan Altın Madalya ile dönen Münir Ertuğ’u ziyaret ederek tebrik ederek başarılarının devamını dilediler. Macaristan'ın Paks kentinde 34 ülkeden 133 kadın, 260 erkek judocunun katıldığı Avrupa Kupası Gençler Judo Şampiyonasında ay yıldızlı bayrağımızı temsil eden judocu Münir Ertuğ +100 kiloda şampiyon oldu ve büyük bir başarıya imza attı.

 

KOCAMAN BİLGİ VERDİ

Milletvekili Emine Zeybek, Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman, ile birlikte Kağıtspor Engelli Boccia Takımı ve Acısu Camii 4-6 yaş Kur'an Kursu’nu ziyaret ettiler. Başkan Kocaman, Kartepe genelinde yapılan çalışmalar hakkında Milletvekili Zeybek’e bilgi verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaeliyenihaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.