LASTİK İŞ yılbaşı

NASUH MAHRUKİ'DEN DOĞA İLE BÜYÜYEN ÇOCUKLAR SÖYLEŞİSİ

İZMİT 26.03.2022 - 08:44, Güncelleme: 26.03.2022 - 08:44
 

NASUH MAHRUKİ'DEN DOĞA İLE BÜYÜYEN ÇOCUKLAR SÖYLEŞİSİ

Dağcı, yazar ve fotoğrafçı Nasuh Mahruki yarın İzmit’e gelerek Doğa ile Büyüyen Çocuklar isimli söyleşi gerçekleştirecek

Dağcı, yazar ve fotoğrafçı Nasuh Mahruki yarın saat 14.00’da Kocaeli Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Toplantı salonunda “Doğa ile Büyüyen Çocuklar” konulu söyleşi gerçekleştirecek. Mahruki, söyleşide  vatandaşlara doğa ve çocuk ilişkisinin faydalarını anlatacak.   TÜM İZMİTLİLER DAVETLİ Söyleşi programı Kocaeli Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası toplantı salonunda yapılacak.  İzmit Belediyesi tüm İzmitlileri söyleşiye davet etti. İzmit Belediyesi tarafından yapılan açıklamada, “Dağcı, Yazar ve Fotoğrafçı Nasuh Mahruki’nin "Doğa İle Büyüyen Çocuklar" söyleşisi 26 Mart Cumartesi günü saat 14.00’te Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Toplantı Salonunda gerçekleştirilecektir. Tüm vatandaşlarımız davetlidir” ifadelerine yer verildi.
Dağcı, yazar ve fotoğrafçı Nasuh Mahruki yarın İzmit’e gelerek Doğa ile Büyüyen Çocuklar isimli söyleşi gerçekleştirecek

Dağcı, yazar ve fotoğrafçı Nasuh Mahruki yarın saat 14.00’da Kocaeli Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Toplantı salonunda “Doğa ile Büyüyen Çocuklar” konulu söyleşi gerçekleştirecek. Mahruki, söyleşide  vatandaşlara doğa ve çocuk ilişkisinin faydalarını anlatacak.

 

TÜM İZMİTLİLER DAVETLİ

Söyleşi programı Kocaeli Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası toplantı salonunda yapılacak.  İzmit Belediyesi tüm İzmitlileri söyleşiye davet etti. İzmit Belediyesi tarafından yapılan açıklamada, “Dağcı, Yazar ve Fotoğrafçı Nasuh Mahruki’nin "Doğa İle Büyüyen Çocuklar" söyleşisi 26 Mart Cumartesi günü saat 14.00’te Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Toplantı Salonunda gerçekleştirilecektir. Tüm vatandaşlarımız davetlidir” ifadelerine yer verildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaeliyenihaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.