LASTİK İŞ yılbaşı

NİMETİYE, NÜZHETİYE VE HASANEYN KÖYLERİMİZE DOĞALGAZ GELİYOR

GÖLCÜK 04.08.2021 - 15:21, Güncelleme: 04.08.2021 - 15:21
 

NİMETİYE, NÜZHETİYE VE HASANEYN KÖYLERİMİZE DOĞALGAZ GELİYOR

Nimetiye, Nüzhetiye ve Hasaneyn köylerimize İZGAZ tarafından doğalgaz alt yapı çalışmasına başladı.

Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, AK Parti Gölcük İlçe Başkanı Çetin Seymen, Nüzhetiye Muhtarı Mehmet Sertoğlu ve Hasaneyn Muhtarı Sebahattin Yıldız ile birlikte Mart 2022’de tamamlanması ve evlere doğalgaz verilmesi planlanan çalışmayı yerinde inceledi. Başkan Sezer yaptığı açıklamada: “Nimetiye, Nüzhetiye ve Hasaneyn köylerimize doğalgaz hayırlı, uğurlu olsun” dedi.
Nimetiye, Nüzhetiye ve Hasaneyn köylerimize İZGAZ tarafından doğalgaz alt yapı çalışmasına başladı.

Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, AK Parti Gölcük İlçe Başkanı Çetin Seymen, Nüzhetiye Muhtarı Mehmet Sertoğlu ve Hasaneyn Muhtarı Sebahattin Yıldız ile birlikte Mart 2022’de tamamlanması ve evlere doğalgaz verilmesi planlanan çalışmayı yerinde inceledi.

Başkan Sezer yaptığı açıklamada: “Nimetiye, Nüzhetiye ve Hasaneyn köylerimize doğalgaz hayırlı, uğurlu olsun” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaeliyenihaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.