LASTİK İŞ yılbaşı

OKUL ÇEVRELERİNDE NARKO ALAN UYGULAMASI YAPILDI

GÜNDEM 06.10.2022 - 21:47, Güncelleme: 07.10.2022 - 10:01
 

OKUL ÇEVRELERİNDE NARKO ALAN UYGULAMASI YAPILDI

Kocaeli'de, okulların çevresinde dron destekli narko alan uygulaması gerçekleştirildi.

İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince İzmit, Derince, Körfez, Başiskele, Gebze ve Gölcük ilçelerinde belirlenen 16 okulun çevresinde çalışma yürütüldü. 48 ekip ile 191 personelin katılımıyla gerçekleştirirken uygulamada, 976 şahıs ve 458 araç sorgulandı, 28 iş yeri denetlendi 7 araca ise trafik yönünden idari işlem yapıldı. Narkotik köpeği Millov da polisin çalışmasına katıldı.
Kocaeli'de, okulların çevresinde dron destekli narko alan uygulaması gerçekleştirildi.

İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince İzmit, Derince, Körfez, Başiskele, Gebze ve Gölcük ilçelerinde belirlenen 16 okulun çevresinde çalışma yürütüldü.

48 ekip ile 191 personelin katılımıyla gerçekleştirirken uygulamada, 976 şahıs ve 458 araç sorgulandı, 28 iş yeri denetlendi 7 araca ise trafik yönünden idari işlem yapıldı.

Narkotik köpeği Millov da polisin çalışmasına katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaeliyenihaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.