LASTİK İŞ yılbaşı

ORMAN OKULUN'NDA İLK DERS HEYECANI

EĞİTİM 09.03.2022 - 19:53, Güncelleme: 09.03.2022 - 19:53
 

ORMAN OKULUN'NDA İLK DERS HEYECANI

İzmit Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü bünyesinde yürütülen Orman Okulu Projesinde ilk ders yapıldı. Çocuklar Orman okulunda keşfederek, eğlenerek öğrenmeye başladılar

İzmit Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösterecek Orman Okulu Projesinde dersler başladı. Doğa eğitim kampüsünde bulunan ormanlık alanda gerçekleştirilen derste minikler bitkileri tanıdılar, yerdeki yaprakları incelediler ve böcekleri keşfettiler. Orman okulunda eğitimler 3 ay boyunca devam edecek. Sabah saatlerinde ilk grup, öğleden sonra da ikinci grup derse katıldı. İlk derste toplam 20 öğrenci yer aldı.     TÜM OKULLAR FAYDALANABİLECEK Orman Okulu’nda eğitmenlik yapma eğitimi alan öğretmenlerin okulları ve Çınar Çocuk Evi’nde eğitim gören minikler derslere katılıyor. Orman Okulu Projesi kapsamında verilen derslerden önümüzdeki süreçte randevu alan tüm okullar faydalanabilecekler. Etkinlikler Peyzaj Mimarı Harika Taze ve Ziraat Mühendisi Fazilet Erdem rehberliğinde gerçekleştiriliyor.
İzmit Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü bünyesinde yürütülen Orman Okulu Projesinde ilk ders yapıldı. Çocuklar Orman okulunda keşfederek, eğlenerek öğrenmeye başladılar

İzmit Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösterecek Orman Okulu Projesinde dersler başladı. Doğa eğitim kampüsünde bulunan ormanlık alanda gerçekleştirilen derste minikler bitkileri tanıdılar, yerdeki yaprakları incelediler ve böcekleri keşfettiler. Orman okulunda eğitimler 3 ay boyunca devam edecek. Sabah saatlerinde ilk grup, öğleden sonra da ikinci grup derse katıldı. İlk derste toplam 20 öğrenci yer aldı.  

 

TÜM OKULLAR FAYDALANABİLECEK

Orman Okulu’nda eğitmenlik yapma eğitimi alan öğretmenlerin okulları ve Çınar Çocuk Evi’nde eğitim gören minikler derslere katılıyor. Orman Okulu Projesi kapsamında verilen derslerden önümüzdeki süreçte randevu alan tüm okullar faydalanabilecekler. Etkinlikler Peyzaj Mimarı Harika Taze ve Ziraat Mühendisi Fazilet Erdem rehberliğinde gerçekleştiriliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaeliyenihaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.