LASTİK İŞ yılbaşı

OTOBÜSÇÜLER YÜZDE 50 ZAM TALEPLERİNİ UKOME'YE VERDİ

EKONOMİ 11.06.2022 - 16:08, Güncelleme: 11.06.2022 - 16:08
 

OTOBÜSÇÜLER YÜZDE 50 ZAM TALEPLERİNİ UKOME'YE VERDİ

Kocaeli Minibüsçüler ve Otobüsçüler Odası, akaryakıt fiyatları ve diğer giderlerdeki artış nedeniyle UKOME’ye yüzde 50 zam talepli dilekçelerini verdi.

Kocaeli Minibüsçüler ve Otobüsçüler Odası’nın talep ettiği yüzde 50 zamla ilgili UKOME yaptığı online toplantıda Mart ayında şehir içi ulaşıma yüzde 26.43, diğer tüm hatlara yüzde 25 oranında zam yapılmasına karar verdi. Düzenleme kapsamında şehir içi tam bilet 4 lira 35 kuruştan 5,5 TL oldu. Tam bilete toplamda 1 lira 15 kuruş zam yapıldı. Zam, 1 Nisan 2022 tarihi itibariyle uygulanmaya başlandı. Akaryakıt ve birçok kaleme son aylarda üst üste yapılan zamlar sonrası Kocaeli Minibüsçüler ve Otobüsçüler Odası geçtiğimiz haftalarda UKOME’ye başvuru yaparak yüzde 25-35 oranında artış talep etti. “YÜZDE 25 GEÇTİ ARTIK” Kocaeli Minibüsçüler ve Otobüsçüler Odası Başkanı Mustafa Kurt ve yönetimi Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanı Ahmet Çelebi’yi ziyaret etti. Yüzde 50 zam talebinde bulunduklarını belirten Kurt, dün itibariyle UKOME’ye yüzde 50 zam talepli dilekçelerini verdiklerini açıkladı. Bu ay içinde yapılması planlanan UKOME toplantısında karar alınması bekleniyor.
Kocaeli Minibüsçüler ve Otobüsçüler Odası, akaryakıt fiyatları ve diğer giderlerdeki artış nedeniyle UKOME’ye yüzde 50 zam talepli dilekçelerini verdi.

Kocaeli Minibüsçüler ve Otobüsçüler Odası’nın talep ettiği yüzde 50 zamla ilgili UKOME yaptığı online toplantıda Mart ayında şehir içi ulaşıma yüzde 26.43, diğer tüm hatlara yüzde 25 oranında zam yapılmasına karar verdi. Düzenleme kapsamında şehir içi tam bilet 4 lira 35 kuruştan 5,5 TL oldu. Tam bilete toplamda 1 lira 15 kuruş zam yapıldı. Zam, 1 Nisan 2022 tarihi itibariyle uygulanmaya başlandı. Akaryakıt ve birçok kaleme son aylarda üst üste yapılan zamlar sonrası Kocaeli Minibüsçüler ve Otobüsçüler Odası geçtiğimiz haftalarda UKOME’ye başvuru yaparak yüzde 25-35 oranında artış talep etti.

“YÜZDE 25 GEÇTİ ARTIK”
Kocaeli Minibüsçüler ve Otobüsçüler Odası Başkanı Mustafa Kurt ve yönetimi Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanı Ahmet Çelebi’yi ziyaret etti. Yüzde 50 zam talebinde bulunduklarını belirten Kurt, dün itibariyle UKOME’ye yüzde 50 zam talepli dilekçelerini verdiklerini açıkladı. Bu ay içinde yapılması planlanan UKOME toplantısında karar alınması bekleniyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaeliyenihaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.