ÖZDEMİR'DEN DÖNGE'YE: SİZ ÖNCE ŞEHİTLERİMİZİ BACISINA KÜFREDEN TÜRKKAN GİBİ MİLLETVEKİLERİMİZDEN KORUYUN

SİYASET 07.06.2022 - 10:03, Güncelleme: 07.06.2022 - 11:18
 

ÖZDEMİR'DEN DÖNGE'YE: SİZ ÖNCE ŞEHİTLERİMİZİ BACISINA KÜFREDEN TÜRKKAN GİBİ MİLLETVEKİLERİMİZDEN KORUYUN

AKP Kocaeli İl Kadın Kolları Başkanı Yasemin Özdemir,İYİ Parti Kocaeli İl Kadın Politikaları Başkanı Pelin Dönge’nin “Biz de İYİ kadın orduları ile sandıkları bu 35 bin kişiden koruyacağız” açıklamasına, “Siz önce şehitlerimizi, bacısına küfreden Lütfü Türkkan gibi milletvekillerinizden koruyun” diyerek tepki gösterdi.

AKP Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, basın mensuplarıyla yaptığı toplantıda seçim hakkında da açıklamalarda bulunmuştu. Ellibeş, “Sandık kurulu yönetimlerimiz hazır. Her sandık için 9 kişilik yönetim belirledik. 35 bin kişilik bir ordu ile sandıklarımızı koruyacağız. Düzenli olarak sandık kurullarımızı arayarak güncelleme yapıyoruz” ifadelerine yer vermesinin ardından İYİ Parti Kocaeli İl Kadın Politikaları Başkanı Pelin Dönge sosyal medya hesabı üzerinden cevap verdi. Dönge, “Biz de İYİ kadın orduları ile sandıkları bu 35 bin kişiden koruyacağız. Kimse merak etmesin az kaldı” şeklinde paylaşımda bulundu. “AK PARTİ’NİN YAPTIĞI ÇALIŞMALARI KARALAMAYA ÇALIŞIYOR” AKP Kocaeli İl Kadın Kolları Başkanı Yasemin Özdemir, ise Dönge’nin açıklamasına yönelik olarak şu ifadelere yer verdi; “Birileri aylardır erken seçim diyerek milletimizi suni gündemlerle oyalıyor. Sürekli istikrarsız bir ortam yaratmaya çalışıyor. Ama bırakın teşkilat olarak seçime hazırlanmayı, Cumhurbaşkanı adayları bile ortada yokken AK Parti’nin yaptığı çalışmaları karalamaya çalışıyor. Sandık görevlilerine laf atıyor. Sandıkları, ülkesine ve milletine gönülden bağlı, davası uğruna her türlü fedakarlığı göze almış 35 bin AK Partili sandık görevlilerimizden koruyacaklarını söylüyor. “SEÇMENE EN SAYGILI PARTİ OLDU” Siz önce şehitlerimizi, bacısına küfreden Lütfü Türkkan gibi milletvekillerinizden koruyun. Siz önce ülkemizi, miting alanlarında her yer Kandil diye bağıranlardan koruyun. Siz önce milletimizi burası Kürdistan diyenlere ses çıkaramayan Genel Başkanınızdan koruyun. Siz önce geleceğimizi, seçilirsem Fetö’cüleri yeniden işe alacağım diyen CHP Genel Başkanından koruyun. AK Parti bugüne kadar sandıklarda en düzenli ve seçmene en saygılı parti olmuştur.” dedi.
AKP Kocaeli İl Kadın Kolları Başkanı Yasemin Özdemir,İYİ Parti Kocaeli İl Kadın Politikaları Başkanı Pelin Dönge’nin “Biz de İYİ kadın orduları ile sandıkları bu 35 bin kişiden koruyacağız” açıklamasına, “Siz önce şehitlerimizi, bacısına küfreden Lütfü Türkkan gibi milletvekillerinizden koruyun” diyerek tepki gösterdi.

AKP Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, basın mensuplarıyla yaptığı toplantıda seçim hakkında da açıklamalarda bulunmuştu. Ellibeş, “Sandık kurulu yönetimlerimiz hazır. Her sandık için 9 kişilik yönetim belirledik. 35 bin kişilik bir ordu ile sandıklarımızı koruyacağız. Düzenli olarak sandık kurullarımızı arayarak güncelleme yapıyoruz” ifadelerine yer vermesinin ardından İYİ Parti Kocaeli İl Kadın Politikaları Başkanı Pelin Dönge sosyal medya hesabı üzerinden cevap verdi. Dönge, “Biz de İYİ kadın orduları ile sandıkları bu 35 bin kişiden koruyacağız. Kimse merak etmesin az kaldı” şeklinde paylaşımda bulundu.

“AK PARTİ’NİN YAPTIĞI ÇALIŞMALARI KARALAMAYA ÇALIŞIYOR”

AKP Kocaeli İl Kadın Kolları Başkanı Yasemin Özdemir, ise Dönge’nin açıklamasına yönelik olarak şu ifadelere yer verdi; “Birileri aylardır erken seçim diyerek milletimizi suni gündemlerle oyalıyor. Sürekli istikrarsız bir ortam yaratmaya çalışıyor. Ama bırakın teşkilat olarak seçime hazırlanmayı, Cumhurbaşkanı adayları bile ortada yokken AK Parti’nin yaptığı çalışmaları karalamaya çalışıyor. Sandık görevlilerine laf atıyor. Sandıkları, ülkesine ve milletine gönülden bağlı, davası uğruna her türlü fedakarlığı göze almış 35 bin AK Partili sandık görevlilerimizden koruyacaklarını söylüyor.

“SEÇMENE EN SAYGILI PARTİ OLDU”

Siz önce şehitlerimizi, bacısına küfreden Lütfü Türkkan gibi milletvekillerinizden koruyun. Siz önce ülkemizi, miting alanlarında her yer Kandil diye bağıranlardan koruyun. Siz önce milletimizi burası Kürdistan diyenlere ses çıkaramayan Genel Başkanınızdan koruyun. Siz önce geleceğimizi, seçilirsem Fetö’cüleri yeniden işe alacağım diyen CHP Genel Başkanından koruyun. AK Parti bugüne kadar sandıklarda en düzenli ve seçmene en saygılı parti olmuştur.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaeliyenihaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.