LASTİK İŞ yılbaşı

ÖZEL BİREYLER İÇİN HAZIRLANAN ETKİNLİKLER DOWN CAFE'DE BAŞLADI

YAŞAM 13.10.2021 - 16:14, Güncelleme: 13.10.2021 - 16:14
 

ÖZEL BİREYLER İÇİN HAZIRLANAN ETKİNLİKLER DOWN CAFE'DE BAŞLADI

İzmit Belediyesi, özel gereksinimli bireylerin sosyalleşeceği, özgüven kazanacağı ve hayatla olan bağlarını güçlendireceği özel etkinlik programına Down Cafe’de başladı

Özel bireylere yönelik birçok projeyi hayata geçiren İzmit Belediyesi, Ekim ayı boyunca sürecek özel bir etkinlik programı hazırladı. Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü tarafından özel gereksinimli bireylerin mesleki rehabilitasyonla sosyal becerilerini, iletişim becerilerini ve özgüvenlerini desteklemekle birlikte sosyal aktivitelerde bulunarak gündelik hayata uyum sağlamaları amacıyla hazırlanan etkinlik programı Down Cafe’de başladı.    BİRÇOK ETKİNLİK BİR ARADA Programın ilk gününe özel gereksinimli bireyler egzersiz programı ile başladı. Ardından el becerilerine geliştirmek ve sosyalleşebilmek adına düzenlenen atölyelere katıldılar.  11 Ekim’de başlayan 29 Ekim’e kadar devam edecek olan etkinlik programı boyunca egzersiz saatleri ve sohbet saatlerinin yanı sıra ahşap boyama, takı tasarımı, keçeden tasarım, kokulu taş, mandala boyama, kumaş boyama ve seramik atölyeleri yapılacak. Dans ve müzik eğitimleri, toplumsal yaşam beceri eğitimi, meslek tanıtımı ve beslenme eğitimleri ile film izleme etkinliklerinin gerçekleşeceği programda ayrıca özel bireyler için geziler de düzenlenecek.
İzmit Belediyesi, özel gereksinimli bireylerin sosyalleşeceği, özgüven kazanacağı ve hayatla olan bağlarını güçlendireceği özel etkinlik programına Down Cafe’de başladı

Özel bireylere yönelik birçok projeyi hayata geçiren İzmit Belediyesi, Ekim ayı boyunca sürecek özel bir etkinlik programı hazırladı. Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü tarafından özel gereksinimli bireylerin mesleki rehabilitasyonla sosyal becerilerini, iletişim becerilerini ve özgüvenlerini desteklemekle birlikte sosyal aktivitelerde bulunarak gündelik hayata uyum sağlamaları amacıyla hazırlanan etkinlik programı Down Cafe’de başladı. 

 

BİRÇOK ETKİNLİK BİR ARADA

Programın ilk gününe özel gereksinimli bireyler egzersiz programı ile başladı. Ardından el becerilerine geliştirmek ve sosyalleşebilmek adına düzenlenen atölyelere katıldılar. 

11 Ekim’de başlayan 29 Ekim’e kadar devam edecek olan etkinlik programı boyunca egzersiz saatleri ve sohbet saatlerinin yanı sıra ahşap boyama, takı tasarımı, keçeden tasarım, kokulu taş, mandala boyama, kumaş boyama ve seramik atölyeleri yapılacak. Dans ve müzik eğitimleri, toplumsal yaşam beceri eğitimi, meslek tanıtımı ve beslenme eğitimleri ile film izleme etkinliklerinin gerçekleşeceği programda ayrıca özel bireyler için geziler de düzenlenecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaeliyenihaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.