PAT PAT SU KANALINA DÜŞTÜ 1 KİŞİ ÖLDÜ

ASAYİŞ 15.07.2022 - 20:02, Güncelleme: 16.07.2022 - 12:49
 

PAT PAT SU KANALINA DÜŞTÜ 1 KİŞİ ÖLDÜ

Edinilen bilgiye göre İ.A hakimiyetindeki patpat tarım aracı sı kanalına uçtu. Patpatta bulunan Ali Gümüş yaşamını yitirdi.

Tarım aracı patpa'ı kullanan İ.A ve 67 yaşındaki  Ali Gümüş  su kanalına devrildi. Kazada sürücü İ.a ve Ali Gümüş yaralandı. Olayı görenler polis ve ambulansa haber verdiler. Kazada ağır yaralanan Gümüş Kocaeli üniversitesi Umuttepe Uygulama Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Gümüş burada yapılan tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi. Kazayla ilgili inceleme başlatıldı. EMİNE AKBOYUN
Edinilen bilgiye göre İ.A hakimiyetindeki patpat tarım aracı sı kanalına uçtu. Patpatta bulunan Ali Gümüş yaşamını yitirdi.

Tarım aracı patpa'ı kullanan İ.A ve 67 yaşındaki  Ali Gümüş  su kanalına devrildi. Kazada sürücü İ.a ve Ali Gümüş yaralandı. Olayı görenler polis ve ambulansa haber verdiler. Kazada ağır yaralanan Gümüş Kocaeli üniversitesi Umuttepe Uygulama Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Gümüş burada yapılan tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi. Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

EMİNE AKBOYUN

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaeliyenihaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.