LASTİK İŞ yılbaşı
kbb bayram

POLİSİ YARALAYAN SÜRÜCÜ ARACINI BIRAKIP KAÇTI

GÜNDEM 15.10.2021 - 14:43, Güncelleme: 15.10.2021 - 14:43
 

POLİSİ YARALAYAN SÜRÜCÜ ARACINI BIRAKIP KAÇTI

İzmit Ömer Türkçakal Bulvarında trafik uygulamasından kaçan CHP İzmit ilçe eski yöneticisi Bülent Sadıkoğlu’na ait otomobil, trafik polisinin yaralanmasına neden oldu.

Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından İzmit Ömer Türkçakal Bulvarı Yuvacık Sapağı mevkiinde gerçekleştirilen rutin uygulama esnasında durdurulan 06 CHP 50 plakalı otomobil, polis ekiplerince sorgulanmak istendi. Durdurulan otomobilin sürücüsü, polisin yanına gelmesi ile birlikte aniden gaza basarak kaçmaya çalıştı. Bu esnada sorgulama yapmak isteyen polis memuru Bedir Yıldız (25) ise aracın camına tutunarak sürücüyü engellemeye çalıştı. ARACI TERK EDİP KAÇTI Ancak sürücü daha fazla gaza basarak olay yerinden kaçarken birkaç metre sürüklenen polis memuru ise yere düşerek yaralandı. Olay yerinde bulunan diğer polisler ve çevredeki vatandaşlar yaralanan polis memuruna yardıma koşarken kaçan aracın yakalanması için çalışma başlatıldı. Yaralanan polis memuru Yıldız, olay yerine çağrılan sağlık ekiplerince ambulansla Kocaeli Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi alınırken polis memurunun yaralanmasına neden olan araç ise olaydan kısa bir süre sonra Başiskele Vezirçiftliği Mahallesinde terk edilmiş halde bulundu.   GÜVENLİK KAMERALARINA YANSIDI Aracın CHP İzmit ilçe eski yöneticilerinden Bülent Sadıkoğlu’na ait olduğu öğrenilirken aracın yakalamalı ve hacizli olduğu öne sürüldü. Yaralanan polis memurunun sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilirken olay anı ise bölgede bulunan bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde kaçmaya çalışan aracı durdurmak isteyen polis memurunun yere düşerek yaralanması ve ardından çevredeki vatandaşların yaralanan polis memuruna yardım etmeleri yer alıyor.
İzmit Ömer Türkçakal Bulvarında trafik uygulamasından kaçan CHP İzmit ilçe eski yöneticisi Bülent Sadıkoğlu’na ait otomobil, trafik polisinin yaralanmasına neden oldu.

Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından İzmit Ömer Türkçakal Bulvarı Yuvacık Sapağı mevkiinde gerçekleştirilen rutin uygulama esnasında durdurulan 06 CHP 50 plakalı otomobil, polis ekiplerince sorgulanmak istendi. Durdurulan otomobilin sürücüsü, polisin yanına gelmesi ile birlikte aniden gaza basarak kaçmaya çalıştı. Bu esnada sorgulama yapmak isteyen polis memuru Bedir Yıldız (25) ise aracın camına tutunarak sürücüyü engellemeye çalıştı.

ARACI TERK EDİP KAÇTI

Ancak sürücü daha fazla gaza basarak olay yerinden kaçarken birkaç metre sürüklenen polis memuru ise yere düşerek yaralandı. Olay yerinde bulunan diğer polisler ve çevredeki vatandaşlar yaralanan polis memuruna yardıma koşarken kaçan aracın yakalanması için çalışma başlatıldı. Yaralanan polis memuru Yıldız, olay yerine çağrılan sağlık ekiplerince ambulansla Kocaeli Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi alınırken polis memurunun yaralanmasına neden olan araç ise olaydan kısa bir süre sonra Başiskele Vezirçiftliği Mahallesinde terk edilmiş halde bulundu.

 

GÜVENLİK KAMERALARINA YANSIDI

Aracın CHP İzmit ilçe eski yöneticilerinden Bülent Sadıkoğlu’na ait olduğu öğrenilirken aracın yakalamalı ve hacizli olduğu öne sürüldü. Yaralanan polis memurunun sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilirken olay anı ise bölgede bulunan bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde kaçmaya çalışan aracı durdurmak isteyen polis memurunun yere düşerek yaralanması ve ardından çevredeki vatandaşların yaralanan polis memuruna yardım etmeleri yer alıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaeliyenihaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.